Libnet.ro
UNICEF

19:00

Peste 250.000 de pelerini, asteptati la moastele Sfintei Cuvioase Parascheva.

România Liberă România Liberă,
Peste 250.000 de pelerini, asteptati la moastele Sfintei Cuvioase Parascheva.

Peste 250. 000 de pelerini din intreaga tara sunt asteptati in urmatoarele zile la Iasi, pentru a se inchina la moastele Sfintei Cuvioase Parascheva. Purtatorul de cuvant al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, Constantin Sturzu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca moastele Sfintei Cuvioasei Parascheva vor fi scoase, vineri dimineata, din incinta Catedralei, iar dupa o scurta procesiune vor fi depuse intr-un baldachin, pe platoul din curtea lacasului de cult, transmite . continuă pe România Liberă

Peste 250.000 de oameni, in pelerinaj la moastele Sfintei Cuvioase Parascheva.

Peste 250. 000 de pelerini din intreaga tara sunt asteptati in urmatoarele zile la Iasi, pentru a se inchina la moastele Sfintei Cuvioase Parascheva. Purtatorul de cuvant al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, Constantin Sturzu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca moastele Sfintei Cuvioasei Parascheva vor fi scoase, vineri dimineata, din incinta Catedralei, iar dupa o scurta procesiune vor fi depuse intr-un baldachin, pe platoul din curtea lacasului de cult, transmite .

Vagoane suplimentare pentru pelerinii care merg la moastele Sfintei Cuvioase Parascheva

Pentru marele praznic al Sfintei Cuvioase Parascheva, ale carei moaste se afla la Catedrala Mitropolitana din Iasi, credinciosii au la dispozitie trenul cu vagoane suplimentare.

Trenuri suplimentare pentru pelerinii care vin la moastele Sfintei Parascheva. Programul detaliat al Sarbatorilor Iasului

Orasul Iasi va primi in urmatoarele zile cateva sute de mii de pelerini veniti din toate colturile tarii pentru a trece prin fata moastelor, considerate facatoare de minuni, ale Sfintei Cuvioase Parascheva.

Vagoane suplimentare pentru pelerinii care merg la moastele Sfintei Parascheva

Pentru marele praznic al Sfintei Parascheva, ale carei moaste se afla la Catedrala Mitropolitana din Iasi, credinciosii au la dispozitie trenul cu vagoane suplimentare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )