Libnet.ro
UNICEF

12:00

Peste 400 de politisti, mobilizati in teren in minivacanta de 1 Mai

Adevărul Adevărul,
Peste 400 de politisti, mobilizati in teren in minivacanta de 1 Mai

Peste 400 de politisti sunt la serviciu, pe toata perioada minivacantei de 1 mai, pentru siguranta oamenilor si pentru supravegherea si fluidizarea traficului rutier pe principalele cai spre si dinspre statiunile turistice si litoral, precum si spre punctele de trecere a frontierei. continuă pe Adevărul

IGPR: 9.000 de politisti, mobilizati in teren in timpul minivacantei de 1 Mai

Peste 9. 000 de politisti sunt la serviciu, pe toata perioada minivacantei de 1 mai, pentru siguranta tuturor celor care participa la activitati cultural-artistice sau sportive si pentru supravegherea si fluidizarea traficului rutier pe principalele cai spre si dinspre statiunile turistice si litoral, precum si spre punctele de trecere a frontierei.

Salvamont Romania: Recomandam atentie si responsabilitate tuturor; peste 400 de salvamontisti pregatiti sa intervina in minivacanta

Mai mult de 400 de salvamontisti de la cele 70 de baze Salvamont Romania sunt pregatiti sa intervina in perioada minivacantei de 1 Mai in caz de pericol. Salvamontistii le recomanda celor care alef sa urce pe.

Marea EVADARE: Nu mai sunt locuri pe trenurile spre litoral! CFR depasite de situatie

Nu mai sunt locuri pe trenurile spre litoral nici macar in picioare. Asta desi CFR Calatori a anuntat ca a suplimentat trenurile pentru minivacanta de 1 Mai. Sambata dimineata, nu mai erau locuri pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2026 seconds )