Libnet.ro
UNICEF

10:45

Peste 43 mil. euro, pentru lucrari de semnalizare rutiera

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Peste 43 mil. euro, pentru lucrari de semnalizare rutiera

Administratia Strazilor Bucuresti a incheiat cu o asociere condusa de firma Dumava Semnalizare un acord-cadru de 197 milioane lei 43,7 milioane euro), fara TVA, pentru lucrari de proiectare, executie si administrare a semnalizarii rutiere, scrie. continuă pe Wall-Street Ro

Lucrari de semnalizare rutiera in Capitala, contractate printr-un acord-cadru de peste 43 milioane euro

Administratia Strazilor Bucuresti a incheiat cu o asociere condusa de firma Dumava Semnalizare un acord-cadru de 197 milioane lei 43,7 milioane euro), fara TVA, pentru lucrari de proiectare, executie si.

Primul hibrid popular al Volkswagen, Jetta Hybrid, costa peste 30.000 euro si va fi lansat in aprilie 2013

Volkswagen a anuntat ca din aprilie 2013 incepe livrarile catre clienti ale sedanului Jetta Hybrid, comenzile fiind deja deschise incepand de la un pret de 31. 300 euro cu TVA in Germania. Masina dezvolta 170 Cai Putere si vine echipata standard cu transmisie automatizata DSG cu sapte viteze.

Toyota Romania a lansat versiunea Plug-in Hybrid a lui Prius, la pretul de 43.900 euro

Toyota a lansat in Romania versiunea incarcabila la priza a hibridului Prius, pretul fiind de 43. 900 euro, TVA inclus, iar autonomia promisa este de 25 km exclusiv cu motorul electric. Prius Plug-in Hybrid se incarca in 90 de minute la o priza normala, dispune de un motor pe benzina de 99 CP si de un motor electric cu o putere maxima de 60 kw.

Firma brasoveana SKS a furnizat role textile de 250.000 de euro pentru cea mai inalta cladire din Romania

Compania brasoveana SKS Romania, subsidiara producatorilor germani de rulouri SKS, a furnizat role textile de 250. 000 de euro pentru proiectul Sky Tower, cea mai inalta cladire din tara.

Daniel Constantin a obtinut peste 70% din voturile pentru Arges, potrivit numaratorilor paralele

Potrivit Antena 3, co-presedintele USL, Daniel Constantin a obtinut peste 70% din voturile pentru Arges, in urma numaratorilor paralele. Daniel Constantin a declarat in aceasta seara ca victoria USL la alegeril.

FAN Courier: Piata de curierat se mentine la 200 mil. euro in 2012

Piata de curierat din Romania se ridica la peste 200 de milioane de euro, valoare care a ramas la nivelul de anul trecut, fiind cu 50 de milioane de euro mai mica decat in anul de varf, 2008, a declarat pentru Wall-Street. ro Adrian Mihai foto mijloc),.

Afacerile primelor 70 de companii de transport si logistica: 780 mil. euro

Piata de transport si logistica din Romania a fost anul trecut de 780 de milioane de euro si dispune in continuare de potential mare de crestere, intrucat in alte tari, precum Belgia aceasta ajunge la 14 miliarde, spune Christophe De Korver, managing.

Cel mai negru scenariu pentru curs: leul s-ar putea deprecia la peste 4,6 unitati pentru un euro

Leul s-ar putea deprecia la peste 4,6 unitati pentru un euro, in cazul in care negocierile pentru formarea noului Guvern se vor prelungi, a declarat Eugen Sinca, analist la grupul bancar Erste.

Bloomberg: Bancile cu active de peste 30 miliarde euro vor fi supravegheate de BCE

Bancile cu active de peste 30 de miliarde de euro si cele ale caror active totale depasesc 20% din Produsul Intern Brut PIB) al tarii de origine vor fi supravegheate direct de catre Banca Centrala Europeana BCE), conform unui document pregatit de presedintia cipriota a UE, obtinut de Bloomberg.

Hidroelectrica pregateste investitii de 130 milioane de euro pentru a putea beneficia de sistemul certificatelor verzi

Compania de stat Hidroelectrica va investi in urmatorii ani 130 milioane de euro in constructia de microhidrocentrale, pentru a putea beneficia se schema de sprijin prin certificate verzi acordata de catre stat producatorilor de energie din surse alternative, a anuntat administratorul judiciar al companiei de stat, Remus Borza, intr-un comunicat de presa citat de Mediafax.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )