Libnet.ro
UNICEF

07:46

Peste un milion de buletine de vot la alegerile locale din Vrancea. Acestea au fost tiparite la Monitorul Oficial

Adevărul Adevărul,
Peste un milion de buletine de vot la alegerile locale din Vrancea. Acestea au fost tiparite la Monitorul Oficial

Intreaga cantitate de 1. 803 buletine de vot pentru alegerile locale din data de 5 iunie au fost livrate de catre RA Monitorul Oficial, firma care a castigat licitatia pentru tiparirea acestora. continuă pe Adevărul

CCR a decis: Referendumul local nu poate avea loc in acelasi timp cu alegerile locale

Magistratii Curtii Constitutionale au decis joi ca Ordonanta de Urgenta a Guvernului potrivit careia referendumurile locale se pot organiza in acelasi timp cu alegerile locale este neconstitutionala, se.

CCR a decis: Referendumul local nu poate fi organizat in aceeasi zi cu alegerile locale

CCR a decis ca referendumul local nu poate fi organizat in aceeasi zi cu alegerile locale.

Imagini incendiare cu o candidata la alegerile locale in Petrosani. Cu ce impresioneaza femeia (VIDEO)

Imagini incendiare cu o candidata la alegerile locale. Alina Necoara, bomba sexy care lupta pentru un post de consilier local in Petrosani, scoate la inaintare artileria grea. Pe internet.

Aberatie macabra la Botosani: o femeie moarta a fost desemnata presedinte la o sectie de votare, pentru alegerile locale din iunie

Organizarea alegerilor in Romania nu este lipsita de moment absurde, hilare sau chiar morbide. La Botosani, de exemplu, a fost tras la sorti si pus presedinte al unei sectii de votare, o femeie decedata in urma cu mai bine de doua luni.

Dragnea: Cred ca alegerile locale vor fi o victorie pentru PSD, dar nu ceva spectaculos

PSD va castiga alegerile locale, dar nu va fi ceva spectaculos, a declarat presedintele formatiunii politice, Liviu Dragnea, potrivit Agerpres. Acum situatia arata bine pentru PSD. Sunt judete.

Donald Trump, tot mai aproape de nominalizarea partidului Republican pentru alegerile prezidentiale din SUA

Omul de afaceri Donald Trump este tot mai aproape de a deveni candidatul oficial al Partidului Republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, dupa ce el a castigat, marti, alegerile primare republicane in statul Washington.

Cel mai in varsta candidat din Vrancea la alegerile locale are 93 de ani si este un fost profesor de istorie si geografie

Barbatul, nascut in anul in care Romania a dat ceea ce se considera a fi fost cea mai moderna Constitutie, 1923, va candida pentru un loc de consilier local din partea ALDE.

Liviu Dragnea despre decizia CCR: Era un precedent foarte periculos. Era incorect sa se organizeze referendumul in aceeasi zi cu alegerile locale

Prezent la Oradea unde a luat parte la intalnirea electorala a PSD Bihor, Liviu Dragnea, presedintele PSD a declarat ca sustine decizia CCR de a nu permite organizarea in aceeasi zi a unui referendum si a alegerilor locale, asa cum intentiona municipalitatea oradeana sa faca pe 5 iunie, pentru fuziunea Oradea-Sinmartin. in opinia lui Dragnea, daca referendumul ar fi avut loc deoarece s-ar fi creat un precedent foarte periculos.

VIDEO Dragnea, despre decizia CCR: Era un precedent foarte periculos. Era incorect sa se organizeze referendumul in aceeasi zi cu alegerile locale

Prezent la Oradea, unde a luat parte la intalnirea electorala a PSD Bihor, Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat ca sustine decizia CCR de a nu permite organizarea in aceeasi zi a unui referendum si a alegerilor locale, asa cum intentiona municipalitatea oradeana sa faca pe 5 iunie, pentru fuziunea Oradea-Sinmartin.

Mortii, implicati in alegerile locale. O persoana decedata a fost desemnata presedintele unei sectii de votare din Botosani

O persoana decedata a fost desemnata presedinte al Biroului electoral al Sectiei de votare 354 din Santa Mare. Este vorba despre Rodica Drobota, care a decedat in luna martie a acestui an.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )