Libnet.ro
UNICEF

09:15

Peter Sagan a fost exclus din Turul Frantei pentru ca a provocat cazatura lui Cavendish

Hotnews Hotnews,
 Peter Sagan a fost exclus din Turul Frantei pentru ca a provocat cazatura lui Cavendish

Rutierul slovac Peter Sagan, castigatorul etapei a treia, a fost exclus, marti, din Turul Frantei, deoarece a provocat o cazatura in timpul sprintului, incident in urma caruia Mark Cavendish a ajuns la spital, informeaza news. ro care citeaza L'Equipe. Initial, in cazul lui Sagan s-a decis o penalizare de 30 de secunde si o declasare. continuă pe Hotnews

Peter Sagan, nemultumit dupa ce a fost exclus din Turul Frantei: Nu sunt de acord cu decizia juriului. Nu eu sunt de vina

Exclus din Turul Frantei dupa ce a provocat cazatura lui Mark Cavendish, campionul mondial Peter Sagan Bora-Hansgrohe) a declarat, miercuri, ca nu este de acord cu decizia comisarilor de cursa, fiind de parere ca nu a facut niciun gest urat in sprint.

Peter Sagan a fost exclus din Turul Frantei dupa ce l-a impins pe Cavendish, izbindu-l de barierele de protectie VIDEO

Rutierul slovac Peter Sagan a fost exclus, marti, din Turul Frantei, deoarece a provocat o cazatura in timpul sprintului, incident in urma caruia britanicul Mark Cavendish a ajuns la spital, informeaza LEquipe.

Peter Sagan dat afara din Turul Frantei dupa un gest golanesc (Video)

Organizatorii Turului Frantei l-au exclus din cursa pe slovacul Peter Sagan, campionul mondial din 2016, dupa ce acesta a provocat la finalul etapei a 4-a de la Vittel accidentul in care a fost implicat britanicul Mark Cavendish.

Victorie pentru Arnaud Demare in etapa a 4-a din Turul Frantei

Francezul Arnaud Demare a adus victoria pentru echipa FDJ in etapa a 4-a din Turul Frantei cu final la sprint in localitatea Vittel.

Kittel, victorie in primul sprint din Turul Frantei

Germanul Marcel Kittel a obtinut victoria, duminica, in etapa a 2-a din Turul Frantei, o mansa de 202 kilometri intre Dusseldorf si Liege.

Peter Sagan victorios in sprintul de la Longwy

Campionul mondial Peter Sagan si-a respectat statutul de favorit in sprintul in urcare de la finalul etapei a 3-a din Turul Frantei.

VIDEO Ciclism - Turul Frantei: Peter Sagan a castigat etapa a treia/ Geraint Thomas se mentine tricou galben

Etapa a treia a Turului Frantei, dintre localitatile Verviers Belgia) - Longwy Franta), desfasurata pe o distanta de 212,5 kilometri, a fost castigata de Peter Sagan Bora), dupa 05h 07' 19'. Slovacul s-a impus la sprint in fata australianului Michael Matthews Sunweb) si irlandezului Daniel Martin Quick Step). Geraint Thomas Sky) si-a pastrat tricoul galben.

VIDEO Ciclism - Turul Frantei: Arnaud Demare, castigatorul etapei a patra/ Peter Sagan, declasat dupa ce l-a doborat pe Mark Cavendish

Francezul Arnaud Demare FDJ) a castigat, marti, etapa a patra a Turului Frantei, desfasurata pe distanta de 207,5 kilometri, intre localitatile Mondorf-les-Bains si Vittel, dupa ce s-a impus la sprint in fata lui Peter Sagan Bora) si Alexander Kristoff Katusha). Britanicul Geraint Thomas Sky) se mentine in continuare tricou galben.

VIDEO Ciclism - Turul Frantei: Fabio Aru a castigat etapa a cincea/ Chris Froome, noul tricou galben

Etapa a cincea a Turul Frantei, prima cu final in catarare, desfasurata intre localitatile Vittel si La Planche des Belles Filles, pe distanta de 160. 5 kilometri, a fost castigata de italianul Fabio Aru Astana), dupa 3h 44' 06'. Britanicul Chris Froome Team Sky), castigatorul ultimelor doua editii ale competitiei, este noul lider al clasamentului general, dupa ce a terminat aceasta etapa pe locul 3, la 20 de secunde intarziere fata de Fabio Aru.

A plecat in turul Frantei pe un skateboard electric

Un francez a plecat intr-o originala calatorie de explorare a propriei tari. Vrea sa faca Turul Frantei cu ajutorul unui skateboard electric. Si nu este decat un antrenament, pentru ca scopul lui e sa faca inconjurul lumii. O realizare pe care a reusit-o si acum 18 ani, in conditii mult mai dificile, informeaza Stirile TVR.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )