Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petre Daea: In afara de om, tot ce se misca e in agricultura. De la insecta pana la vaca, de la rama pana la porc

Hotnews Hotnews,
 Petre Daea: In afara de om, tot ce se misca e in agricultura. De la insecta pana la vaca, de la rama pana la porc

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a facut marti un bilant in fata Comisiilor reunite de Agricultura ale Parlamentului, unde s-a mandrit cu productiile record din acest an si a tinut sa sublinieze cat de importanta este agricultura: In afara de om, tot ce se misca e in agricultura. continuă pe Hotnews

Daea: in afara de om, tot ce se misca e in agricultura. De la insecta pana la vaca, de la rama pana la porc

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a facut, marti, un bilant in fata Comisiilor reunite de Agricultura ale Parlamentului, unde s-a mandrit cu productiile record din acest an si a tinut sa sublinieze cat de importanta este agricultura: in afara de om, tot ce se misca e in agricultura.

Daea: in afara de om, tot ce se misca e in agricultura. De la insecta pana la planta si de la rama pana la porc

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a prezentat, marti, pentru un bilant, in fata Comisiilor reunite de Agricultura ale Parlamentului. Ministrul a reusit sa starneasca iar zambete cu un nou omagiu adus agriculturii.

Petre Daea surprinde din nou: in afara de om, tot ce se misca e in agricultura. De la insecta pana la vaca, de la rama pana la porc

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, nu se dezice si continua seria declaratiilor care l-au facut celebru. in stilul caracteristic, Daea a afirmat marti ca tot ce se misca e in agricultura, de la.

Ministrul Petre Daea: Pentru unii devin agasant explicand ca oile sunt o resursa extraordinara, dar nu pot altfel

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, marti, ca numarul ovinelor trebuie majorat, astfel incat sa fie valorificata iarba, o resursa exceptionala din tara noastra, Daea precizand ca.

Petre Daea: De ziua mea am avut tort, dar nu din carne de oaie

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a participat la un targ de produse traditionale, organizat in Piata Obor, din Bucuresti.

Petre Daea: De ziua mea am avut tort, sigur, nu era din carne de oaie

Ministrul Agriculturii a implinit recent 68 de ani. Recunoscut pentru declaratiile sale pline de substanta, Petre Daea a tinut si de aceasta data sa ne impresioneze. El a spus ca de ziua lui a.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )