Libnet.ro
UNICEF

19:45

Petre Daea, despre boala care ataca tomatele: Se poate tine sub control

Antena3 Antena3,
Petre Daea, despre boala care ataca tomatele: Se poate tine sub control

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a afirmat miercuri, 29 august, ca tuta absolut este o boala specifica care se poate tine sub control si de aceea nu trebuie sa cream o imagine ca Romania este un cuibar de. continuă pe Antena3

Petre Daea, despre pesta porcina africana: Romania va fi in stare sa treaca peste acest moment greu. Pe unii ii intereseaza doar daca cresc in sondaje

Romania va fi in stare sa treaca peste acest moment greu in care se afla din cauza pestei porcine africane, daca nu sunt puse zilnic la indoiala procedurile si nu se fac interpretari de tot felul, a declarat,.

USR cere demisia lui Petre Daea, pentru incompetenta de care da dovada n gestionarea pestei porcine

USR cere demisia Petre Daea, pentru incompetenta de care da dovada ministrul Agriculturii in gestionarea crizei pestei porcine, informeaza un comunicat al formatiunii Politice.

Petre Daea:Tuta absoluta este o boala specifica, ce se poate tine sub control. A fost, este si va fi

Tuta absolut este o boala specifica ce se poate tine sub control si de aceea nu trebuie sa cream o imagine ca Romania este un cuibar de boli, a afirmat miercuri ministrul Agriculturii, Petre Daea, intrebat daca au fost luate masuri pentru combaterea acestui daunator care afecteaza culturile de legume.

Politic show:Liviu Dragnea ar putea sa primeasca oficial statutul de persona non grata din partea mai multor cancelarii occidentale; Petre Daea, despre criza pestei porcine africane: Pe unii nu-i intereseaza soriciul porcului;Iohannis, avertisment pentru

De la pro-atlantism inapoi spre stalinism?Klaus Iohannis pastreaza miza occidentala a Romaniei, in vreme ce Calin Popescu Tariceanu pare. Coalitia PSD-ALDE face un pas inapoi: modificarea legislatie penale doar prin procedura parlamentara. Si-au amintit ca au majoritatea. Modificarea legislatiei penale se va face prin.

Petre Daea spune ca tuta absoluta se poate tine sub control

Tuta absoluta este o boala specifica care se poate tine sub control si de aceea nu trebuie sa cream o imagine ca Romania este un cuibar de boli, a afirmat, miercuri, ministrul Agriculturii, Petre Daea, intrebat daca au fost luate masuri pentru combaterea acestui daunator care afecteaza culturile de legume.

USR cere demisia lui Petre Daea pentru incompetenta de care da dovada in gestionarea crizei declansata de gripa porcina

Uniunea Salvati Romania cere demisia Ministrului Agriculturii Petre Daea pentru incompetenta de care da dovada in gestionarea crizei declansata de gripa porcina africana.

Petre Daea: TUTA ABSOLUTA se poate tine sub control

Tuta absoluta, boala care pune in pericol culturile de legume, in special cele de tomate, se poate tine sub control si de aceea nu trebuie sa cream o imagine ca Romania este un cuibar de boli. Afirmatia a.

Petre Daea SOCHEAZA din nou! IRONIA raspunsului la intrebarea despre DEMISIE

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, i-a ironizat, marti, pe jurnalistii care l-au intrebat daca intentioneaza sa demisioneze din cauza focarului de pesta porcina. Dumneavoastra vreti sa intrati cu.

Daea despre despagubirile pentru pesta porcina: Asteptam rectificarea bugetara, bani vin si de la UE

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anuntat marti ca sunt intocmite 1. 603 dosare de despagubire pentru pesta porcina africana, iar banii vor fi alocati in urma rectificarii bugetare, existand si fonduri europene pentru aceste despagubiri, relateaza Mediafax.

USR cere demisia lui Petre Daea pentru incompetenta din gestionarea pestei porcine

Uniunea Salvati Romania a anuntat marti seara ca ii solicita demisiai ministrului Agriculturii, Petre Daea, pentru incompetenta de care da dovada atunci cand vine vorba de gestionarea pestei porcine. intr-un comunicat de presa, USR sustine ca ministrul nu are situatia sub control si nici competenta de a conduce un minister intr-o situatie de criza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )