Libnet.ro
UNICEF

09:00

Petre Roman, noua achizitie a PSD: Raman de confesiune liberal

Adevărul Adevărul,
Petre Roman, noua achizitie a PSD: Raman de confesiune liberal

Fostul premier Petre Roman, cap de lista pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti din partea PSD, declara intr-un interviu la RFI ca ramane de confesiune un liberal. El precizeaza ca ar vrea ca Bucurestiul sa respire si sa arate ca o Capitala europeana adevarata. continuă pe Adevărul

Petre Roman, primul pe lista PSD pentru Consiliul General Bucuresti: Raman de confesiune liberal Gabriela Firea a avut o vointa politica net marcata, superioara si evident pozitiva

Fostul premier Petre Roman, care deschide lista PSD pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB), sustine ca ramane de confesiune liberal si ca nu intentioneaza sa se implice in viata interna a PSD. El a declarat la RFI ca a acceptat propunerea Gabrielei Firea pentru ca vrea sa faca ceva pentru Bucuresti, nu doar sa critice o situatie existenta.

Petre Roman deschide lista consilierilor PSD pentru Capitala. Mitica Dragomir, Puiu Iordanescu, Cornel Dinu, Elisabeta Lipa, si ei pe lista VIDEO

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Capitalei, a anuntat ca lista partidului pentru Consiliul General va fi deschisa de fostul premier Petre Roman. Pe locurile eligibile se mai afla Anghel Iordanescu, fost antrenor al echipei nationale de fotbal, si Dumitru Dragomir, fost sef al Ligii Profesioniste de Fotbal. Gabriela Firea sustine ca semnaturile stranse sunt corecte si acuza o campanie de fake-news impotriva PSD.

Portret de traseist cu patalama de revolutionar: Petre Roman, de la idolul de la APACA la primul pe lista lui Firea

De la sex-simbol revolutionar, premier al Romaniei si ministru de Externe, la acuze de crime impotriva umanitatii si trimis in judecata in dosarul Mineriadei, Petre Roman a revenit ieri la radacinile din care s-a desprins politic. Desi ani la randul din rolul de presedintele al PD si mai apoi membru PNL a criticat dur PSD, acesta va deschide in toamna lista consilierilor social-democrati la Primaria Capitalei, sub domnia Gabrielei Firea.

Lista Gabrielei Firea pentru Consiliul General Bucuresti: Petre Roman, Mitica Dragomir, Anghel Iordanescu

Fostul premier Petre Roman, Cornel Dinu, Mitica Dragomir, Anghel Iordanescu si Elisabeta Lipa se numara printre candidatii propusi de PSD pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB). Lista de candidaturi a fost depusa luni de Gabriela Firea, care a mers la Biroul Electoral insotita de toti candidatii, conform Hotnews.

VIDEO Lista Gabrielei Firea pentru Consiliul General Bucuresti: Petre Roman, Mitica Dragomir, Anghel Iordanescu

Fostul premier Petre Roman, Cornel Dinu, Mitica Dragomir, Anghel Iordanescu si Elisabeta Lipa se numara printre candidatii propusi de PSD pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB). Lista de candidaturi a fost depusa luni de Gabriela Firea, care a mers la Biroul Electoral insotita de toti candidatii.

Petre Roman, fost prim-ministru, este pe lista de consilieri propusa de Gabriela Firea

Gabriela Firea a anuntat, luni, ca fostul premier Petre Roman este pe lista de consilieri generali p.

Ce avere are Petre Roman, fostul premier al Romaniei a intrat recent in echipa Gabrielei Firea

Ce pensie incaseaza lunarPetre Roman, fost profesor universitar, de la statul roman. Potrivit ultimei declaratii deavere, Roman primesteanual zeci de mii de lei. Ce.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )