Libnet.ro
UNICEF

22:00

Petrolul a batut campioana Croatiei din ultimii noua ani. Mutu a marcat iar

Adevărul Adevărul,
Petrolul a batut campioana Croatiei din ultimii noua ani. Mutu a marcat iar

Dupa ce in primul amical din perioada de pregatire, Petrolul a invins cu 5-0 echipa rusa Volga Novgorod, lupii au obtinut o noua victorie. continuă pe Adevărul

SUA a inregistrat in primul trimestru al anului cea mai mare contractie economica din ultimii cinci ani

Economia Statelor Unite s-a contractat mai puternic decat estimarile in primul trimestru, inregistrand cel mai mare declin din ultimii cinci ani, potrivit estimarii finale publicate miercuri de Departamentul Comertului si citata de AFP.

Economia SUA a inregistrat in primul trimestru cea mai mare contractie din ultimii 5 ani, de 2,9%

Economia Statelor Unite aleAmericii a inregistrat in primul trimestru cea mai mare contractie din ultimii 5 ani, de 2,9%. Declinul inregistrat a fost peste asteptarile analistilor si peste estimarea.

Economia SUA se clatina: contractie de 2,9% in T1, cea mai mare din ultimii cinci ani

Economia Statelor Unite a inregistrat in primul trimestru o contractie record a ultimilor cinci ani, de 2,9%, intrecand astfel estimarile analistilor si estimarile initiale de 1%, potrivit datelor Departamentului pentru Comert publicate miercuri,.

AdePlast a produs in ultimii 10 ani peste 2 milioane de tone de adezivi si mortare in cele trei fabrici pe care le detine

AdePlast , unul dintre cei mai mari producatori de materiale de constructii din Romania, companie care anul trecut a depasit pragul de 50 de milioane de euro in afaceri, a produs in ultimii 10 ani peste doua milioane de tone de adezivi si mortare.

Bucuresti: Un copil de noua ani, spulberat de o masina pe trecerea de pietoni

Un copil de noua ani a fost lovit de o masina pe trecerea de pietoni, in Capitala, conform B1. ro.

Italia, a treia fosta campioana mondiala din Europa eliminata de la Cupa Mondiala

Nationala Italiei a fost eliminata de la Cupa Mondiala din Brazilia in ultimul meci din faza grupelor, dupa ce a fost invinsa, marti seara, de reprezentativa Uruguay-ului, scor 0-1. Italia este a treia fosta campioana mondiala din Europa care paraseste Mondialul brazilian.

Sondaj BNR printre bancheri: Sectorul imobiliar ramane cel mai riscant din perspectiva calitatii portofoliului de credite al bancilor, insa pentru prima data in ultimii 2 ani s-a consemnat o scadere a riscului de credit asociat agriculturii, industriei s

Cererea de credite din partea firmelor romanest a scazut, tendinta care se va mentine si in al doilea trimestru, estimeaza bancile locale, raspunzand intrebarilor BNR din sondajul trimestrial. Pentru finele lunii iunie, bancile anticipeaza continuarea tendintei de scadere a cererii de finantare din partea companiilor si un avans al cererii din partea populatiei, indiferent de tipul creditului ipotecar sau consum). De asemenea, asteptarile bancherilor sunt de relaxare a standardelor de creditare. Cererea de credite a inregistrat o scadere moderata in primul trimestru din 2014, din cauza diminuarii cererii de credite pe termen scurt din partea IMM. Potrivit bancilor, riscul de credit asociat companiilor este in crestere, cu exceptia corporatiilor, pentru care s-a inregistrat o scadere comparativ cu trimestrul precedent.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )