Libnet.ro
UNICEF

13:30

Petrolul - Otelul, 0 - 0 in Liga I. CFR Cluj pierde cu FC Brasov

Antena3 Antena3,
Petrolul - Otelul, 0 - 0 in Liga I. CFR Cluj pierde cu FC Brasov

Petrolul si Otelul au terminat la egalitate, scor 0 - 0, lupii fiind astfel la a doua partida consecutiva fara victorie in Liga I. Desi au avut ocaziile importante, ploiestenii s-au izbit de un Hotoboc in zi. continuă pe Antena3

MINUT cu MINUT Liga 1 CFR Cluj-FC Brasov 1-2

Etapa a XIII-a a Ligii 1 continua, luni dupa amiaza, cu alte trei confruntari transmise LIVE TEXT pe site: Viitorul Voluntari-ASA Tirgu Mures 0-0), Petrolul Ploiesti-Otelul Galati 0-0)si CFR Cluj-FC Brasov 1-2).

LIVE Liga 1 CFR Cluj-FC Brasov 1-1 (pauza). Chanturia si Constantinescu, ambii din penalti

Etapa a XIII-a a Ligii 1 continua, luni dupa amiaza, cu alte trei confruntari transmise LIVE TEXT pe site: Viitorul Voluntari-ASA Tirgu Mures 0-0), Petrolul Ploiesti-Otelul Galati 0-0)si CFR Cluj-FC Brasov 21:00).

LIVE Liga 1 CFR Cluj-FC Brasov 0-0

Etapa a XIII-a a Ligii 1 continua, luni dupa amiaza, cu alte trei confruntari transmise LIVE TEXT pe site: Viitorul Voluntari-ASA Tirgu Mures 0-0), Petrolul Ploiesti-Otelul Galati 0-0)si CFR Cluj-FC Brasov 21:00).

Liga I: CFR Cluj, invinsa de FC Brasov, scor 2-1

Formatia CFR Cluj a fost invinsa, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 1-1), de echipa FC Brasov, intr-un meci contand pentru etapa a XIII-a a Ligii I. Pentru CFR Cluj a marcat Chanturia 6 penalti),.

Liga I: CFR Cluj se indeparteaza de Steaua, dupa 1-2 cu FC Brasov / Petrolul Ploiesti - Otelul Galat 0-0 / FC Viitorul - ASA Targu Mures 0-0

CFR Cluj a fost invinsa, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 1-1), de echipa FC Brasov, intr-un meci contand pentru etapa a XIII-a a Ligii I. Petrolul Ploiesti a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut pe teren propriu, in compania echipei Otelul Galati. Vezi in text toate rezultatele etapei a XIII-a si clasamentul Ligii I.

Optimi Cupa Romaniei: Pandurii Targu- Jiu, Petrolul Ploiesti si CFR Cluj, ultimele calificate in sferturi UPDATE

Pandurii Targu- Jiu, petrolul Ploiesti si CFR Cluj sunt ultimele echipe calificate in sferturile de finala ale Cupei Romaniei dupa ce au obtinut victorii in meciurile din optimile competitiei. Rapid si Otelul Galati au fost eliminate in ultima zi a optimilor.

Rezultat avantajos pentru Steaua: FC Brasov, victorie cu CFR Cluj, in Gruia

FC Brasov a luat toate cele trei puncte din deplasarea de la CFR Cluj, dupa ce a invins, luni, cu scorul 2-1. Situatia vine in avantajul Stelei, care este lider in Liga I.

Petrolul, Steaua si CFR Cluj in urna A a tragerilor la sorti pentru sferturile Cupei Romaniei

Petrolul, Steaua, CFR Cluj si Pandurii Targu Jiu au fost repartizate in urna A in vedera tragerilor la sorti a meciurilor din sferturile de finala ale Cupei Romaniei.

Cupa Romaniei: CFR Cluj a invins Rapid, scor 2-1, si s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei

Formatia CFR Cluj s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins, joi seara, in deplasare, cu scorul de 2-1 0-1), echipa Rapid, in optimile competitiei, potrivit Mediafax. Gazdele au deschis scorul prin Pancu, in minutul 10. Pentru CFR Cluj au marcat Dore '79 si Chanturia '87.

CFR Cluj, ultima calificata in sferturile Cupei Romaniei. Rapid, eliminata in optimi

CFR Cluj este ultima calificata in sferturile de finala ale Cupei Romaniei. Clujenii au invins Rapidul, in deplasare, cu 2-1, in optimile competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )