Libnet.ro
UNICEF

00:07

Petrom a realizat peste jumatate din profitul grupului OMV in primul semestru

România Liberă România Liberă,
Petrom a realizat peste jumatate din profitul grupului OMV in primul semestru

Petrom a realizat peste jumatate din profitul grupului OMV in primul semestru, chiar mai mult decat anul trecut. Astfel, Petrom a generat 56,7% din profitul OMV in primele sase luni ale acestui an fata de 43,4% in perioada similara din 2013. continuă pe România Liberă

Profitul grupului OMV Petrom, in picaj: veniturile din vanzari sunt si ele in scadere

Grupul OMV Petrom a raportat in primele 6 luni un profit net de aproape 1,39 miliarde lei, in scadere cu 42% fata de perioada similara de anul trecut. Declinul abrupt a fost inregistrat din cauza unor elemente speciale, adica o depreciere aditionala de.

Peste jumatate dintre masinile verificate de RAR in Teleorman au fost gasite cu nereguli

Din cele 616 autoturisme verificate de RAR de la inceputul acestui an, in Teleorman, peste jumatate au fost gasite cu nereguli de natura tehnica sau legate de acte.

Victor Ponta: Comisia Europeana a recomandat ca statul roman sa detina peste 51% din actiunile Portului Constanta. Primaria va primi mai multe actiuni

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca va dupa alegerile prezidentiale va fi pusa in practica decizia de a transfera catre autoritatea locala un nou pachet de actiuni la Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta, admitand insa ca recomandarea Comisiei Europene a fost ca statul sa detina peste 51% din actiuni.

Alegeri prezidentiale in Turcia: Peste 70% din cetateni au fost la vot duminica

Peste 70% din turci au fost, duminica, la urne, ca sa-si aleaga noul presedinte, informeaza AFP, conform Mediafax.

Taxa de stalp musca din profitul Petrom

Petrom, cea mai mare companie energetica din Romania, a raportat, in al doilea trimestru, o diminuare a profitului operational cu 55%, pana la 626 de milioane lei. Profitul net aferent perioadei ianuarie-iunie 2013 a fost de 2,43 de miliarde lei.

Servicii secrete occidentale ar fi oferit arme, cumparate inclusiv din Romania, grupului terorist sunnit Stat Islamic care ocupa regiuni din Irak si Siria (PRESA)

Surse militare citate de RIA Novosti sustin ca serviciile secrete occidentale au oferit grupului terorist sunnit Stat Islamic SI/SIIL), care ocupa regiuni din Irak si Siria, armament greu achizitionat din Romania, Bulgaria, Croatia si Ucraina, informeaza Mediafax .

NEPI vrea sa foloseasca jumatate din majorarea de capital pentru rambursarea creditelor

Fondul sud-african NEPI urmeaza sa foloseasca 50 de milioane de euro din majorarea de capital derulata saptamana trecuta pentru rambursarea unor credite, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )