Libnet.ro
UNICEF

15:30

Philadelphia: Cinci oameni au murit si 50 au fost raniti dupa ce un tren a deraiat

B1 B1,
Philadelphia: Cinci oameni au murit si 50 au fost raniti dupa ce un tren a deraiat

Un tren de pasageri Amtrak ce transporta aproximativ 238 de persoane a deraiat si s-a rasturnat in Philadelphia, in noaptea de marti spre miercuri. Cel putin cinci persoane au murit si alte 50 au fost ranite,. continuă pe B1

Cel putin cinci morti si 50 de raniti dupa un accident feroviar in Philadelphia

Cel putin cinci persoane au murit si alte 50 au fost ranite dupa ce un tren de pasageri Amtrak, ce transporta peste 200 de persoane, a deraiat si s-a rasturnat in Philadelphia, in noaptea de marti spre miercuri, relateaza CNN.

Cel putin cinci morti si 50 de raniti dupa deraierea unui tren

Cel putin cinci persoane au murit si alte 50 au fost ranite dupa ce un tren de pasageri Amtrak, ce transporta peste 200 de persoane, a deraiat si s-a rasturnat in Philadelphia, in noaptea de marti spre miercuri,.

Aterizare ratata. Cinci oameni au fost raniti, dupa ce un avion de pasageri a iesit de pe pista

Un avion de pasageri al companiei Joyair a iesit de pe pista, duminica, in cursul aterizarii pe aeroportul din apropierea orasului Fuzhou, in sudul Chinei. Cinci persoane au fost ranite in accident, relateaza.

Accident GRAV in Sibiu. Doi oameni AU MURIT si patru au fost RANITI GRAV

Un tanar care s-a urcat baut la volan a provocat un accident grav in Sibiu. Doi oameni au murit, iar un copil se afla in coma la spital. Una dintre masini a luat foc dupa ce a fost proiectata in sa.

Cel putin cinci morti si 50 de raniti dupa deraierea unui tren Amtrak in Philadelphia

Cel putin cinci persoane au murit si alte 50 au fost ranite dupa ce un tren de pasageri Amtrak, ce transporta peste 200 de persoane, a deraiat si s-a rasturnat in Philadelphia, in noaptea de marti spre miercuri, relateaza CNN.

UPDATE. Cel putin sapte morti si 200 de raniti dupa deraierea unui tren in Philadelphia

Alte doua persoane au murit, in urma deraierii trenului Amtrak, marti seara, a confirmat politia, conform Sky News. De asemenea peste 200 de persoane au fost ranite grav in urma accidentului.

Filipine. Cel putin 31 de oameni au murit intr-o fabrica de mase plastice din Manilla

Cel putin 31 de muncitori si-au pierdut viata si alte zeci au fost raniti, dupa ce un incendiu puternic a izbucnit la o fabrica de mase plastice din suburbiile capitalei filipineze, relateaza Reuters,.

Ialomita: O persoana a murit si alte patru au fost ranite dupa ce o duba s-a ciocnit cu un autoturism. Un elicopter SMURD intervine pentru preluarea uneia dintre victime (VIDEO)

O persoana a murit si alte patru au fost ranite, miercuri, dupa ce o duba s-a ciocnit cu un autoturism in localitatea Sinesti din judetul Ialomita, informeaza B1 TV. Un elicopter SMURD a fost trimis de la.

Ionesie Ghiorghioni, vicepresedinte al CJ Caras Severin, a fost retinut dupa ce a fost prins luand mita: Liberalul va fi prezentat judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva

Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, liberalul Ionesie Ghiorghioni a fost retinut pentru 24 de ore, informeaza B1 TV. Omul de incredere al lui Sorin Frunzaverde a fost prins in flagrant de DNA.

Vama Giurgiu: Un cetatean turc, sofer al unui TIR, a fost retinut dupa ce a incercat sa treaca fraudulos granita cu 37 de migranti

Un cetatean turc a fost retinut pentru trafic de migranti si dare de mita, dupa ce a incercat sa treaca fraudulos granita cu 37 de migranti, incercand sa dea mita politistilor de frontiera de la.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )