Libnet.ro
UNICEF

09:30

Philips Lighting se asteapta ca sectorul industrial sa ii aduca cele mai multe vanzari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Philips Lighting se asteapta ca sectorul industrial sa ii aduca cele mai multe vanzari

Sectorul industrial este considerat ca avand cele mai mari perspective de crestere de catre compania Philips Lighting, din grupul Philips. Asta pentru ca in industrie reducerea de costuri prin diminuarea facturilor la electricitate poate avea un impact. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai frumoase corabii din lume, in Portul Constanta. Regata Marilor Veliere ofera spectacol: muzica, dans, delicatese din Dobrogea, artizanat si artificii

Cele mai frumoase corabii din lume pot fi admirate in acest weekend in Portul Constanta. Velierele sunt la cheul Terminalului de pasageri si isi asteapta vizitatorii, cu muzica, dans, delicatese traditionale din Dobrogea, artizanat si artificii.

Cele mai stupide morti: cazurile tinerilor care si-au pierdut viata incercand sa faca selfie-uri inedite

Moda selfie-urilor extreme provoaca victime. in ultimii doi ani, 49 de tineri si-au pierdut viata incercand sa realizeze fotografii inedite, in cele mai periculoase locuri din lume.

Ministrul Sanatatii: in acest moment, avem cele mai stricte criterii privind biocidele

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune ca Romania se numara printre tarile cu cele mai stricte criterii din Europa privind biocidele.

Vlad Voiculescu: In momentul acesta avem poate cele mai stricte criterii privind biocidele

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat sambata seara, la Antena 3, ca, in acest moment, Romania are cele mai stricte criterii din Europa privind biocidele, potrivit Agerpres. El a precizat ca statul roman nu va plati analizele biocidelor si a subliniat ca acest lucru va fi facut de cei care pun pe piata acest tip de produse.

Cele mai bune aparitii de la Bazaar Icons Party

In New York a avut loc aseara noua editie a petrecerii organizata de revista Harpers Bazaar, Bazaar Icons Party. La eveniment au luat parte nume cunoscute din showbiz si din industria de moda. Iata cum s-au imbracat! .

in momentul acesta avem poate cele mai stricte criterii privind biocidele

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat sambata seara, la Antena 3, ca, in acest moment, Romania are cele mai stricte criterii din Europa privind biocidele, potrivit Agerpres.

Horoscop: Top 3 cele mai materialiste zodii

Care sunt cele mai materialiste zodii si de la ce porneste invidia lor, precum si dorinta de a strange sume cat mai mari! Berbecii Se pare ca, in topul celor mai materialiste zodii, se numara nativii din zodiac.

Cum devenim irezistibili in fata sexului opus: cele mai eficiente 5 metode de seductie

Nu intotdeauna avem norocul ca persoana de care ne simtim atrasi sau ne indragostim sa se arate la fel de interesata de noi de la bun inceput. Un psiholog specializat in probleme de cuplu a identificat cele mai eficiente metode de seductie pe care le putem folosi in jocul iubirii.

iPhone 7: cele mai amuzante reactii pe internet la curajul Apple

Au fost lansate mult-doritele iPhone 7 si iPhone 7 Plus, fara prea multe surprize imbucuratoare, chiar si pentru fanii iOS. Cu siguranta, una dintre cele mai controversate decizii pe care le-a luat Apple a fost renuntarea la mufa pentru casti. Asa cum era de asteptat, aceasta modificare nu a fost primita cu bratele deschise, chiar [].

Harta locuintelor noi. in Bucuresti si nordul tarii au rasarit cele mai multe case in primul semestru - INFOGRAFIE

Din totalul de 24. 106 locuinte construite in prima jumatate a acestui an, cele mai multe au fost ridicate in Bucuresti si in regiunile Nord-Vest si Nord-Est Moldova, iar cele mai putine - in Sud-Vest Oltenia, arata datele Institutului National de Statistica INS).

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3104 seconds )