Libnet.ro
UNICEF

01:05

Piata auto isi continua ascensiunea din 2015 si creste cu 14% in prima luna din an

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Piata auto isi continua ascensiunea din 2015 si creste cu 14% in prima luna din an

Piata auto a inceput anul in acelasi trend de crestere cu care a incheiat 2015, vanzarile de autoturisme noi fiind in urcare cu 13,8% in ianuarie, la peste 5. 100 de unitati, reiese din datele furnizate de Asociatia Producatorilor si Importatorilor Auto. continuă pe Wall-Street Ro

RomaniaProfesionista are nevoie sa isi accepte greselile din trecut

Catalina Dragomir, CEO al Vestas CEU Romania, crede ca unul dintre cele mai importante lucruri pe care Romania trebuie sa le faca este sa isi accepte greselile din trecut. In Romania, turbinele Vestas echipeaza parcuri eoliene cu o capacitate instalata.

Registrul Auto Roman prezinta bilantul controalelor in trafic din 2015: Aproape jumatate dintre masinile de 6-8 ani vechime prezinta neconformitati

Registrul Auto Roman a verificat tehnic in trafic peste 81. 000 de vehicule, dintre care 60% erau mai vechi de zece ani, arata datele RAR. Procentajul de respingere in functie de vechime arata ca doua treimi dintre vehiculele mai vechi de 15 ani verificate au prezentat diferite neconformitati, fata de 48% dintre cele cu varsta cuprinsa intre 6 si 8 ani sau 28% la cele mai noi de 3 ani. Rezultatele controalelor desfasurate nu reflecta starea generala a parcului auto din Romania, deoarece echipajele mixte R. - Politie opresc pentru verificare doar acele vehicule care sunt susceptibile de a prezenta defectiuni.

Vodafone si Liberty isi unesc diviziile din Olanda

Gigantii britanici Vodafone Group Plc si Liberty Global Plc au decis sa-si combine operatiunile din Olanda, urmand sa dea nastere unui operator de telefonie mobila si cablu cu o valoare de 19 miliarde de euro.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )