Libnet.ro
UNICEF

05:15

Piata de IT din Romania ajunge in acest an la un volum de 6 miliarde de euro

Adevărul Adevărul,
Piata de IT din Romania ajunge in acest an la un volum de 6 miliarde de euro

Conform celui mai recent studiu ANIS, Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii, piata locala de IT va atinge un volum de 5,9 miliarde de euro pana la finele acestui an, aproximativ 80% fiind reprezentat de exporturi. Totodata, numarul de angajati din industrie creste constant, cu o medie de 10 procente pe an, desi continua sa fie mult sub nevoile pietei. continuă pe Adevărul

Firmele IT din Romania: Vanzari de 6 miliarde euro. 80% se duce spre export

Piata romaneasca de IT va atinge un volum de 5,9 miliarde de euro pana la finele anului, aproximativ 80% din vanzari se fac spre export. Numarul de angajari in firmele IT din Romania creste cu circa 10% pe an, desi continua sa fie sub nevoile din piata, arata Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii.

Dacia, cu frana de mana trasa: ce se intampla pe piata din Franta

Dacia e o marca ce se descurca extrem de bine nu numai pe piata din Romania, ci si din afara. Doar ca in Franta, tara companiei mama Renault, lucrurile nu stau atat de bine. Dacia a avut.

DE LA 34,9 MILIARDE LA 33,8 MILIARDE EURO Rezervele valutare la BNR au scazut, in noiembrie

Rezervele valutare la Banca Nationala a Roma-niei BNR) se situau la nivelul de 33,8 miliarde euro, la finalul lunii trecute, in scadere fata de 34,9 miliarde euro, la sfarsitul lui octombrie, arata cifrele bancii centrale.

Rezervele valutare administrate de BNR au scazut cu 1,09 miliarde euro in noiembrie

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat ca rezervele valutare administrate de banca centrala erau, in 30 noiembrie, de 33,817 miliarde euro, cu 1,09 miliarde euro mai mici decat in 31 octombrie.

IN NOIEMBRIE: Rezervele valutare administrate de BNR au scazut cu 1,09 miliarde euro

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat ca rezervele valutare administrate de banca centrala erau, in 30 noiembrie, de 33,817 miliarde euro, cu 1,09 miliarde euro mai mici decat in 31 octombrie.

IN 2018: Gospodariile din UE au cheltuit peste 200 miliarde euro pentru comunicatii

Gospodariile din Uniunea Europeana au cheltuit, anul trecut, peste 200 miliarde euro echivalentul a 1,3% din PIB-ul Uniunii Europene) pentru servicii postale si servicii si echipamente de telefonie si telefax, ceea ce reprezinta 2,3% din cheltuielile totale de consum ale gospodariilor.

Afacerile companiilor din Romania ajung la 4,3 miliarde de lei pe an

Utilizarea serviciilor si produselor Google aduce companiilor din tara noastra afaceri anuale de 4,3 miliarde de lei, in special in urma utilizarii Google Search si Google Ads.

Care este orasul cu cele mai scumpe apartamente din Romania: Bucuresti sau Cluj-Napoca?

Preturile solicitate pentru proprietatile rezidentiale din Romania s-au apreciat, in medie, cu 3,2% fata de trimestrul anterior, in trimestrul al treilea din acest an, potrivit datelor centralizate de Imobiliare. ro, iar dintre orasele cu peste 200.

Dezastru climatic. Zeci de orase, acoperite de ape in 30 de ani. Ce zone din Romania sunt amenintate

Doua treimi din suprafata Pamantului este acoperita cu apa si aproape 97% din aceasta este apa sarata. Cumva faptul ca in viitor, unele orase vor fi acoperite de apa, nu mai reprezinta chiar un element de noutate, cu atat mai mult cu cat si trecutul ne ofera lectii pretioase. Acest scenariu din viitor amintit mai .

DACIAN CIOLOS: Reforma invatamantului din Romania este o urgenta

Reforma invatamantului din Romania este o urgenta si trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui guvern responsabil, iar aceasta trebuie facuta impreuna cu cei mai buni specialisti pe care Romania ii are, a afirmat liderul PLUS, Dacian Ciolos.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )