Libnet.ro
UNICEF

05:15

Piata Unirii din Cluj-Napoca, printre CELE MAI INTERESANTE 25 de locatii din lume vazute prin webcam

Antena3 Antena3,
Piata Unirii din Cluj-Napoca, printre CELE MAI INTERESANTE 25 de locatii din lume vazute prin webcam

Piata Unirii, din centrul municipiului Cluj-Napoca, figureaza printre cele mai interesante 25 de locatii din lume vazute prin webcam. Totul dupa ce Earthcam, cea mai mare retea de webcam-uri la nivel mondial, a. continuă pe Antena3

VIDEO Piata Unirii din Cluj, intr-un top 25 al celor mai interesante locuri din lume vazute prin webcam

Cea mai mare retea de webcam-uri din lumea, EarthCam, a facut, pentru al 15-lea an, un clasament al celor mai interesante locuri din lume vazute, de la distanta, prin webcam. Piata Unirii din Cluj-Napoca este unul dintre aceste 25 de locuri. Imaginile apartin celor de la TransylvaniaCam.

CASA POPORULUI, printre cele mai bizare constructii din lume.

Palatul Parlamentului din Bucuresti a fost inclus intr-o lista de 21 de constructii bizare si aparte din lumea intreaga alcatuita de un site american, din care mai fac parte cladiri inedite din Abu Dhabi, Suedia si Franta, potrivit Mediafax. Cum de exista astfel de locuri? se intreaba editorii site-ului Buzzfeed care au alcatuit lista, intitulata 21 dintre cele mai bizare si aparte cladiri din lumea intreaga. Palatul Parlamentului din Bucuresti este a cincea intrare din lista, insotita .

FOTO Artistii de la cele doua opere din Cluj au cantat pentru un bolnav de cancer

O mana de artisti si prieteni s-au intalnit miercuri seara, 18 decembrie, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj, la un eveniment caritabil organizat de ei pentru Adrian Florin Ladar, un clujean de 45 de ani diagnosticat cu o tumora cancerigena si Parkinson. Manifestarea a fost gandita atat ca sa il incurajeze pe clujean in lupta cu cancerul, cat si ca sa stranga bani pentru tratamentul lunar.

Focsanenii sunt asteptati astazi in Piata Unirii, la pomana porcului Ignat

Astazi, in Piata Unirii din Focsani va avea loc o petrecere publica organizata de societatea Premium Porc, care creste 30. 000 de porci in combinatul de la Slobozia Ciorasti.

Programul de sarbatori al mijloacelor de transport in comun din Cluj

Compania de transport public din Cluj-Napoca anunta ca, in perioada 23 decembrie 2013-5 ianuarie 2014, isi va modifica programul de circulatie. Autobuzele, troleibuzele si tramvaiele vor circula ca si in zilele de duminica.

Clinica de Neurochirurgie din Cluj a ramas fara curent. 12 pacienti de la terapie intensiva au fost transferati

Pacientii sectiei de terapie intensiva a Clinicii de neurochirurgie din Cluj-Napoca, 12 persoane, au fost transferati, astazi, la alte spitale intrucat cladirea a ramas fara curent. Transferul a decurs fara complicatii.

Am batut Germania. Un medic chirurg din Cluj a inregistrat un nou record

Un chirurg din Cluj-Napoca a realizat un nou record medical: a reusit sa scoata 246 de tumori din plamanul unui pacient. Pana acum, cel mai mare numar in astfel de cazuri era de 235, iar recordul se.

Un bilet de autobuz va costa 2 lei la Ploiesti, unul dintre cele mai scumpe tarife din Romania

Consilierii locali din Ploiesti au aprobat o majorare a tarifelor pentru biletele de transport in comun din oras de la 1,6 la 2 lei, de la 1 ianuarie 2014. Tariful este printre cele mai mari din tara, similar oraselor Iasi si Craiova. Prin comparatie, in Capitala, un bilet costa 1,3 lei.

VIDEO Eroii de la Cluj, comemorati la 24 de ani de la Revolutie

Astazi se implinesc 24 de ani de la inceputul Revolutiei din 1989, ocazie cu care Asociatia pentru Adevarul Revolutiei Cluj, impreuna cu celelalte patru asociatii de revolutionari din Cluj-Napoca si in parteneriat cu autoritatile clujene aduc un omagiu eroilor cazuti la Cluj.

Cum au recastigat producatorii romani piata cosmeticelor din Transilvania.

Muzeul Farmaciei din Cluj pastreaza una dintre cele mai impresionante colectii de recipiente, ustensile, dar si de retete de pomezi, alifii ori tincturi, din categoria celor care erau folosite pe vremea lui Mihai Viteazu. Toate aceste lucruri demonstreaza ca productia de cosmetice are o indelungata traditie in Transilvania, chiar daca multe dintre ele erau bazate pe ingrediente precum praful de mumie ori aurul. In perioada moderna, cosmeticele din Transilvania erau folosite de aristocratele .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )