Libnet.ro
UNICEF

19:15

Piturca se autopropune la Dinamo: E cel mai mare club din Liga 1

Online Sport Online Sport,
Piturca se autopropune la Dinamo: E cel mai mare club din Liga 1

Victor Piturca spune ca, in eventualitatea in care ar ajunge la Dinamo, va instaura o hegemonie in Liga 1 pentru echipa din Stefan cel Mare. continuă pe Online Sport

Ce scrie presa internationala despre proteste: Romania se confrunta cu cel mai mare pericol din 90

Protestele antiguvernamentale au intrat in atentia presei internationale inca de la inceputul anului si au devenit aparitii saptamanale in publicatiile straine. Cel mai recent astfel de articol a aparut in Euronews care titreaza ca democratia din.

Subiectele zilei: Ce nu s-a vazut la funeraliile Regelui Mihai;Cel mai mare protest din provincie;Tot ce trebuie sa stii despre scandalul din SUA cu neutralitatea internetului

Trecutul parlamentarilor nostri. In 1994, Eugen Nicolicea cerea ca Regele Mihai sa fie declarat persona non grata pe teritoriul Romaniei. Comisia speciala condusa de. Rezervorul de iluzii al romanului. Bolile psihice intra in faze acute in momente de restriste nationala. Crizele se inmultesc. Probleme creeaza insa nu doar.

Cel mai mare numar de migranti internationali, aproape 50 de milioane, traiesc in Statele Unite/ Numarul total de migranti este de 258 de milioane

Un numar aproximativ de 258 de milioane de persoane sunt migranti internationali, potrivit Organizatiei Natiunilor Unite. Cel mai mare numar de migranti internationali, aproape 50 de milioane, traiesc in Statele Unite, noteaza Reuters.

Cel mai batran PENIS din lume! Unde a fost descoperit organul sexual care a intrat in Cartea Recordurilor

Cel mai batran penis din lume are 100 de milioane de ani. Specialistii au descoperit cel mai batran penis din lume. Este vorba despre organul reproducator al unui.

Un pilot nastrusnic a desenat un brad pe cer cu cel mai mare avion de pasageri (FOTO)

Un pilot mai nastrusnic a intrat in spiritul Craciunului in felul sau efectuand o cascadorie festiva deasupra Germaniei si Danemarcei, informeaza The Telegraph. Aflat la mansa celui mai mare.

Gemalto, cel mai mare producator mondial de cartele SIM, va fi preluat de grupul aerospatial Thales, pentru 5,6 miliarde euro

Compania franco-olandeza Gemalto, furnizor de solutii de securitate digitala, va fi preluata de grupul aerospatial Thales pentru 5,6 miliarde euro, dintre care 800 milioane euro reprezinta datorii. Genalto, lider in domeniul cartelelor SIM, a refuzat pe 13 decembrie o oferta de preluare venita din partea grupului informatic francez Atos. Gemalto a fost creata in 2006, are vanzari de peste 3 miliarde euro si un total de 15. 000 de angajati.

84 de elevi au viitorul asigurat, gratie unui sistem de invatamant dual creat la solicitarea Arctic, cel mai mare angajator din judet

In aceasta perioada, la Inspectoratul Scolar Judetean Dambovita a fost analizat proiectul planului de scolarizare pentru invatamantul dual si invatamantul profesional, an scolar 2018-2019.

In 2017 au fost ucisi 65 de jurnalisti, cel mai redus bilant din ultimiii 14 ani

Saizeci si cinci de jurnalisti au fost ucisi in lume in 2017, dintre care cincizeci profesionisti, sapte jurnalisti-cetateni bloggeri) si opt colaboratori mass-media, potrivit bilantului anual publicat marti de Reporteri fara Frontiere RSF), citat de agentia France Presse si Agerpres.

VIDEO Pana masiva de curent la aeroportul din Atlanta, cel mai aglomerat din lume

Cel mai aglomerat aeroport din lume, aeroportul din Atlanta a fost afectat duminica de o masiva pana de curent care a dus la sute de intarzieri sau anulari ale zborurilor, scrie AFP.

Euro scade spre 4,62 lei, cel mai scazut nivel din ultima luna si jumatate

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat marti un curs de referinta de 4,6210 lei/euro, in scadere cu 0,11% fata de pragul atins luni, cel mai scazut nivel din 8 noiembrie pana in prezent.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )