Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un pilot nastrusnic a desenat un brad pe cer cu cel mai mare avion de pasageri (FOTO)

B1 B1,
Un pilot nastrusnic a desenat un brad pe cer cu cel mai mare avion de pasageri (FOTO)

Un pilot mai nastrusnic a intrat in spiritul Craciunului in felul sau efectuand o cascadorie festiva deasupra Germaniei si Danemarcei, informeaza The Telegraph. Aflat la mansa celui mai mare. continuă pe B1

Cel mai mare numar de migranti internationali, aproape 50 de milioane, traiesc in Statele Unite/ Numarul total de migranti este de 258 de milioane

Un numar aproximativ de 258 de milioane de persoane sunt migranti internationali, potrivit Organizatiei Natiunilor Unite. Cel mai mare numar de migranti internationali, aproape 50 de milioane, traiesc in Statele Unite, noteaza Reuters.

Beate Uhse, cel mai mare concern erotic german, intra in insolventa

Holdingul Beate Uhse AG a depus vineri, 15 decembrie, cererea de intrare in insolventa in regie proprie. Acesta este inceputul sfarsitului celei mai vechi companii erotice germane. Fondata la scurt timp dupa cel de-al doilea razboi mondial, compania s-a dezvoltat fulminant in anii 70-80, devenind cel mai mare concern erotic european. Insa piata produselor sexuale s-a schimbat, nu doar prin concurenta magazinelor online, a filmelor erotice la liber pe net, ci si prin modificarea gusturilor clientelei feminine.

Ce scrie presa internationala despre proteste: Romania se confrunta cu cel mai mare pericol din 90

Protestele antiguvernamentale au intrat in atentia presei internationale inca de la inceputul anului si au devenit aparitii saptamanale in publicatiile straine. Cel mai recent astfel de articol a aparut in Euronews care titreaza ca democratia din.

Subiectele zilei: Ce nu s-a vazut la funeraliile Regelui Mihai;Cel mai mare protest din provincie;Tot ce trebuie sa stii despre scandalul din SUA cu neutralitatea internetului

Trecutul parlamentarilor nostri. In 1994, Eugen Nicolicea cerea ca Regele Mihai sa fie declarat persona non grata pe teritoriul Romaniei. Comisia speciala condusa de. Rezervorul de iluzii al romanului. Bolile psihice intra in faze acute in momente de restriste nationala. Crizele se inmultesc. Probleme creeaza insa nu doar.

Gemalto, cel mai mare producator mondial de cartele SIM, va fi preluat de grupul aerospatial Thales, pentru 5,6 miliarde euro

Compania franco-olandeza Gemalto, furnizor de solutii de securitate digitala, va fi preluata de grupul aerospatial Thales pentru 5,6 miliarde euro, dintre care 800 milioane euro reprezinta datorii. Genalto, lider in domeniul cartelelor SIM, a refuzat pe 13 decembrie o oferta de preluare venita din partea grupului informatic francez Atos. Gemalto a fost creata in 2006, are vanzari de peste 3 miliarde euro si un total de 15. 000 de angajati.

Romania, cea mai mare productie de porumb din ultimii 35 de ani. SUA estimeaza ca Romania va inlocui Rusia pe pietele din Asia

Romania va inregistra in anul agricol 2017-2018 un randament record al culturii de porumb, cel mai mare din ultimii 35 de ani. Productia de 11,5 milioane de tone, cu 1,5 milioane de tone peste ce arata prognoza lunii trecute si cu 1,3 milioane de tone peste productia din anul agricol 2016/2017, arata ultimele estimari ale Departamentului pentru Agricultura al Statelor Unite USDA).

Interviu cu Ana Munteanu, finalista Vocea Romaniei: ce lectii a invatat de la Smiley si care crede ca este cel mai mare atu al ei VIDEO

Ana Munteanu 16 ani), alaturi de care Smiley a ajuns in finala Vocea Romaniei, a acordat un scurt interviu pentru Adevarul in care a explicat de ce crede ca telespectatorii au votat-o de fiecare data si a precizat ca indiferent de rezultatul din emisiune va continua sa faca muzica.

Cel mai batran PENIS din lume! Unde a fost descoperit organul sexual care a intrat in Cartea Recordurilor

Cel mai batran penis din lume are 100 de milioane de ani. Specialistii au descoperit cel mai batran penis din lume. Este vorba despre organul reproducator al unui.

Cel mai scump Galaxy Note 8 vine la pachet cu un tablou de agatat pe perete

In anul acesta, valoarea smartphone-urilor de top a depasit cateva praguri importante. Cel mai relevant detaliu a tinut de pret, iar Galaxy Note 8 a ocupat locul doi, dupa iPhone X. Amatorii de telefoane premium au avut ocazia in 2017 sa cheltuiasca peste 4500-5000 lei pe un smartphone. Cu astfel de sume generoase ai in [].

VIDEO Pana masiva de curent la aeroportul din Atlanta, cel mai aglomerat din lume

Cel mai aglomerat aeroport din lume, aeroportul din Atlanta a fost afectat duminica de o masiva pana de curent care a dus la sute de intarzieri sau anulari ale zborurilor, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )