Libnet.ro
UNICEF

00:07

Placido Domingo a fost internat intr-un spital din Madrid din cauza unei embolii pulmonare

B1 B1,
Placido Domingo a fost internat intr-un spital din Madrid din cauza unei embolii pulmonare

Placido Domingo a fost internat, luni, intr-un spital din Madrid, unde este tratat pentru o embolie pulmonara, potrivit reprezentantilor sai, citati de El Pais. Medicul i-a recomandat tenorului spaniol sa. continuă pe B1

Tenorul Placido Domingo a fost internat intr-un spital din Madrid

Tenorul spaniol Placido Domingo, in varsta de 72 de ani, a fost internat luni intr-un spital din Madrid, din cauza unei boli pulmonare, au anuntat marti reprezentantii institutiei, informeaza AFP, potrivit.

Tenorul Placido Domingo a fost internat intr-un spital din Madrid

Tenorul spaniol Placido Domingo, in varsta de 72 de ani, a fost internat, ieri, intr-un spital din Madrid, unde este tratat pentru o embolie pulmonara, au anuntat azi reprezentantii sai, conform Realitatea. net.

Un lot intreg de apa minerala cu multi nitriti si nitrati a fost descoperit intr-un supermarket din Galati

Specialistii din cadrul Directiei de Sanatate Publica au prelevat probe si le-au trimis la analizat. Daca suspiciunile se vor confirma, apa va fi retrasa. Nitritii si nitratii, in concentratie mare, pot fi periculosi pentru bebelusi si femeile insarcinate.

Cristian Preda a fost suspendat pentru sase luni din PDL.

Consiliul National de Coordonare al PDL a decis, cu 345 voturi pentru, 183 impotriva si 34 de voturi nule suspendarea din partid pentru sase luni a europarlamentarului Cristian Preda pentru ca in ultimii patru ani a luat pozitii publice prin care a atacat conducerea partidului, potrivit Agerpres. Pe parcursul ultimilor patru ani, Cristian Preda s-a pozitionat sistematic in numeroase interventii publice impotriva deciziilor si hotararilor, precum si impotriva forurilor de conducere ale PDL.

Eurodeputatul Cristian Preda a fost suspendat pentru sase luni din PDL

Update 15:07 Cristian Preda a fost suspendat din PDL, pentru sase luni, cu 345 de voturi pentru, 182 de voturi impotriva si 34 de voturi nule.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )