Libnet.ro
UNICEF

07:00

Plafonul pentru Prima Casa, suplimentat in septembrie

România Liberă România Liberă,
Plafonul pentru Prima Casa, suplimentat in septembrie

Plafonul pentru programul Prima Casa va fi suplimentat in luna septembrie, iar in octombrie va fi finalizata o strategie pe termen mediu, de cinci ani, pentru acest program, astfel incat toate partile implicate sa isi poata face planuri pe un astfel de termen, a declarat marti seara, la Realitatea TV, ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu. continuă pe România Liberă

Ce se intampla cu programul Prima Casa. Anuntul facut de ministrul Finantelor Publice

Plafonul pentru programul Prima Casa va fi suplimentat in luna septembrie, iar in octombrie va fi finalizata o strategie pe termen mediu, de cinci ani, pentru acest program, astfel.

NASA a facut pentru prima oara teste ADN in spatiu

Echipajul de la bordul Statiei Spatiale Internationale tocmai a facut un pas mare inainte, cu scopul de a face laboratorul spatial ceva mai sigur pentru musafiri. Pentru prima oara, astronautii NASA au reusit sa secventieze ADN in microgravitatie. Experimentul a fost un test pentru a verifica daca un instrument pentru secventierea ADN-ului, numit MiniION, ar [].

Pianistul american Robert Glasper concerteaza pentru prima data in Romania Avangarda jazz-ului american in Cluj si Bucuresti

Jazz in the Park si Twin Arts ii aduc, pentru prima data in Romania, pe americanii de la Robert Glasper Experiment .

VIDEO Pianistul american Robert Glasper concerteaza pentru prima data in Romania

Jazz in the Park si Twin Arts ii aduc, pentru prima data in Romania, pe americanii de la Robert Glasper Experiment, de doua ori castigatori ai premiilor Grammy, in 2013 si 2015, pentru cel mai bun album RB si cea mai buna interpretare. Grupul vine cu o abordare spectaculoasa si originala care combina muzica jazz cu RB si hip-hop. Turneul european va include concerte in Bucuresti 28 noiembrie, la Sala Radio) si Cluj-Napoca 29 noiembrie, sala Auditorium Maximum). Concertul din Bucuresti este organizat de Twin Arts, in timp ce la Cluj trupa este adusa de organizatorii festivalului Jazz in the Park.

M-am spovedit pentru prima oara in viata mea anul trecut, nu intelegeam de ce e important. Elena Udrea, interviu incendiar

Fosta blonda de la Cotroceni, Elena Udrea, a oferit un interviu despre noua cale pe care a ales-o in viata sa, despre credinta si despre semnificatia fericirii adevarate, totul intr-un interviu pentru.

Nico Rosberg castiga pentru prima data in Belgia. Hamilton prinde podiumul dupa un start din coada grilei

Victorie cu plecare din pole position pentru Nico Rosberg de la Mercedes, duminica, in Marele Premiu al Belgiei gazduit de spectaculosul circuit de la Spa-Francorchamps.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )