Libnet.ro
UNICEF

08:00

Un planor disparut de la Brasov este cautat si in Prahova. Cautari de la sol si din aer

Adevărul Adevărul,
Un planor disparut de la Brasov este cautat si in Prahova. Cautari de la sol si din aer

Un pilot care este dat disparut de joi, dupa ce a zburat cu un planor de la Aerodromul Ghimbav din Brasov, este cautat si in Prahova. continuă pe Adevărul

Un planor disparut joi este cautat in zona montana din judetul Prahova

Un planor este cautat de autoritati in zona montana din judetul Prahova, dupa ce semnalul telefonului mobil pe care il avea pilotul a fost detectat ultima oara in acea zona, informeaza Mediafax. Planorul a.

Un planor disparut aseara este de negasit La cautari participa si salvamontisti din Campulung. Cautam degeaba pe Dealul Sasului, spune seful Salvamont Arges

Un planor a disparutjoi, in jurul pranzului, de pe radere, iar de atunci, pilotul n-a mai putut fi contactat. Disparitia avionului a fost anuntata de ROMATSA dupa mai bine de 7 ore de la pierderea legarurii. Dealul Sasului din Arges este unul dintre perimetrele de cautare.

UPDATE Planor disparut de joi, cand a decolat de pe Aerodromul Ghimbav, cautat intr-o zona montana. MAI: Pilotul planorului are mare experienta si executa un zbor privat in zona Postavarul

Un planor care joi la pranz a decolat de pe Aerodromul Ghimbav din judetul Brasov si nu a revenit la baza este cautat, vineri, de autoritati, intr-o zona montana, dupa ce semnalul telefonului mobil al pilotului a fost detectat ultima data in aceasta zona, potrivit Mediafax.

Alerta in Brasov. Un planor a disparut in munti. Pilotul este cautat de Salvamont

Un planor a disparut aseara in judetul Brasov. Alarma a fost data in jurul orei 22. 00, iar echipele de salvamontisti sunt in alerta. Patru avioane si cinci elicoptere cauta acum planorul in judetele A.

Cele mai recente informatii despre cautarile pilotului care s-a prabusit cu un planor in Brasov

UPDATE - Autoritatile sunt din nou confuze, in cazul pilotului de planor disparut seara trecuta. Dupa ce au anuntat, pe rand, fie ca au descoperit zona in care se afla epava, fie ca pilotul a fost gasit mort.

Cetateanul din Kuweit, disparut la Cheia, de negasit dupa 24 de ore de cautari

Mohamed Ta Albaghli, un cetatean de 79 de ani din Kuweit, este cautat de peste 24 de ore de catre salvatori si voluntari la Cheia. Barbatul a plecat miercuri la plimbare prin statiune si nu s-a mai intors la pensiunea din localitate, in care se cazase.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )