Libnet.ro
UNICEF

01:05

A plans in fata publicului! Una dintre cele mai iubite jucatoare de tenis din lume s-a retras oficial din activitate

Adevărul Adevărul,
A plans in fata publicului! Una dintre cele mai iubite jucatoare de tenis din lume s-a retras oficial din activitate

Turneul de la Roma, la care vor juca azi Iorina Begu si Simona Halep, in turul al doilea, a avut aseara un moment foarte emotionant. continuă pe Adevărul

Si-a aplicat coji de cartofi pe par si a scapat de una dintre cele mai mari probleme a femeilor! Ce i s-a intamplat

Firele de par alb sunt o problema pentru tot mai multe femei. Exista insa si o solutie naturala care tine firele de par alb departe de parul nostru: cojile de cartofi. Acestea sunt bogate in amidon, element despre care.

Google face progrese intr-unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale sale

Google Soli e proiectul prin care gigantul tech isi propune sa schimbe total modul in care interactionam cu universul inconjurator. A fost prezentat anul trecut, dar de atunci nu s-au mai ivit noutati despre dezvoltarea sa. Proiectul este in faza de dezvoltare la Google, iar cei care se ocupa de el sunt cei de la [].

in 40 de ani, nimeni nu va mai conduce masini: Inteligenta artificiala, dezbatuta de cele mai luminate minti

In cadrul Intel International Science and Engineering Fair 2016 ISEF 2016), competitie desfasurata in Phoenix, Arizona, participantii au avut ocazia sa adreseze unor personalitati din lumea stiintei. Una dintre cele mai interesante intrebari a facut referire laviitorul omenirii in contextul dezvoltarii accelerate a inteligentelor artificiale. Intel ISEF aduna, in fiecare an, peste 1750 de elevi [].

INFOGRAFIC Scutul antiracheta de la Deveselu devine operational de joi - Cum functioneaza, care sunt costurile si care sunt cele mai importante reactii de pana acum ale Rusiei

La Baza 99 Deveselu va fi certificata, joi, capacitatea operationala a sistemului de aparare antiracheta Aegis Ashore AAMDS) din Romania, ceea ce inseamna ca scutul anti-racheta american devine oficial activ si integrat in sistemul de aparare impotriva rachetelor balistice al NATO. Este vorba despre una dintre cele mai importante baze americane din Europa, conceputa ca sistem de aparare impotriva pericolelor din afara Europei. Din ce este, insa, formata baza de la Deveselu? Care sunt elementele cele mai importante ale scutului si ce au spus pana acum oficialii rusi despre sistemul antiracheta de pe teritoriul Romaniei?.

Cea mai bogata femeie din lume a facut o declaratie halucinanta despre oamenii saraci

Gina Rinehart, una dintre cele mai bogate femei din lume, are o pozitie radicala atunci cand vine vorba de oamenii ce traiesc la limita saraciei. Ea spune ca oamenii ajung saraci pentru ca sunt lenesi si.

Cum arata cea mai puternica arma dezvoltata de rusi, capabila sa distruga o natiune

Rusia se pregateste sa testeze una dintre cele mai puternice arme ale sale, RS-28 Sarmat, care poate distruge un teritoriu cat al Frantei. RS-28 Sarmat, cunoscuta si ca Satan 2, ar fi invizibila pentru sistemele de detectare si s-ar deplasa cu o viteza atat de mare incat scuturile de aparare s-ar dovedi inutile, scrie presa rusa.

Cum a murit pe scena cea mai iubita cantareata de muzica populara: care au fost ultimele cuvinte ale artistei Ileana Sararoiu

Nimic din acea zi de mai nu prevestea nenorocirea care s-a petrecut seara, la o nunta din judetul Calarasi. La doar 42 de ani, una dintre cele mai indragite interprete de muzica populara a disparut fulgerator. Ileana Sararoiu a murit in timpul unei petreceri, in urma cu 37 de ani, in comuna Unirea, din judetul Calarasi. in acest an, artista ar fi implinit 80 de ani.

Moldova, printre tarile cu cea mai inalta rata de incarcerare din Europa

Inchisorile din Moldova sunt supraaglomerate, iar conditiile in care traiesc detinutii sunt inumane. Tara are una dintre cele mai inalte rate de incarcerare din Europa, iar pedepsele sunt de 3 ori mai aspre decat media europeana. Consiliul Europei recomanda condamnari mai putine sau de durata mai scurta, a declarat, intr-un interviu pentru Radio Europa Libera, Marcelo Aebi, expert al Consiliului Europei.

MIT strange cinci miliarde de dolari pentru a face lumea mai buna

Una dintre cele mai populare universitati tehnice din lume, MIT, a decis sa faca lumea un loc mai bunprintr-o serie de proiecte ce au nevoie de cinci miliarde de dolari pentru a se materializa. in cadrul unui proiect foarte ambitios, intitulat ,,Campaign for a Better World Campanie pentru o lume mai buna, MIT a [].

De ce tot mai multi copii se imbolnavesc de astm. Medic: Nu doar fumul de tigara, ci si mirosul poate declansa criza

Desi studii pe tema incidentei astmului bronsic, recente, nu sunt la dispozitie, medicii pneumologi au observat ca de la an la an tot mai multi copii sufera de aceasta boala. Nu exista o singura cauza, spun acestia, insa una dintre cele mai importante ar fi utilizarea haotica a antibioticelor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )