Libnet.ro
UNICEF

23:15

De ce plateste ANAF zeci de milioane de euro pe un software care va fi folosit abia peste doi ani

Antena3 Antena3,
De ce plateste ANAF zeci de milioane de euro pe un software care va fi folosit abia peste doi ani

Statul roman este cunoscut pentru investitiile - deseori paguboase - in sisteme IT costisitoare. Cea mai noua achizitie de acest gen este facuta de ANAF. Agentia a platit cateva zeci de milioane de euro pe un. continuă pe Antena3

De ce plateste ANAF 30 de milioane de euro pe un software care va fi folosit abia peste doi ani

Statul roman este cunoscut pentru investitiile deseori paguboase in sisteme IT costisitoare. Cea mai noua achizitie de acest gen este facuta de ANAF. Agentia a platit 30 de milioane de euro pe un software de gestiune a informatiilor fiscale. Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) va achizitiona un sistem IT complex de 30 [].

Real Madrid, Valencia si alte cinci cluburi spaniole, obligate de UE sa restituie ajutoare de stat de zeci de milioane de euro

Autoritatile de reglementare ale Uniunii Europene in domeniul concurentei le-au cerut cluburilor Real Madrid, Valencia si altor cinci cluburi spaniole de fotbal rambursarea a milioanelor de euro primite din ajutorul de stat ilegal, informeaza Reuters.

EximBank finanteaza Romelectro pentru un proiect de 30 milioane euro in Egipt

EximBank a acordat companiei Romelectro un plafon de finantare multiprodus in valoare de 63 milioane de lei, destinat unui proiect de 30 milioane euro pe care compania il va derula in Egipt alaturi de alte doua firme romanesti.

Investitie de 8,3 milioane euro in primul spital ProVita. Ce planuri are operatorul medical

Centrul medical ProVita va inaugura in septembrie un spital in Bucuresti, in urma unei investitii de 8,3 milioane euro, ajungand astfel la o retea de trei unitati medicale, dintre care doua clinici specializate in chirurgia minim invaziva a coloanei.

Groupama a facut anul trecut un profit de 1,4 milioane euro

Groupama, subsidiara locala a grupului francez cu acelasi nume, a obtinut anul trecut un profit de 6,1 milioane lei 1,4 milioane euro) din vanzarea de asigurari de viata, aproape dublu fata de rezultatul inregistrat pe segmentul asigurarilor generale, potrivit raportului anual al companiei.

MFE a lansat spre consultare ghidul Scoala pentru toti, cu o alocare de 193 milioane euro

Ministerul Fondurilor Europene MFE) a lansat, spre consultare publica, un ghid pentru Scoala pentru toti, un program de educatie cu o alocare de 193,2 milioane de euro din Programul Operational Capital Uman POCU 2014-2020), se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Dorin Cocos ar fi incasat 85 de milioane de euro din contractele in Sanatate

85 milioane euro in 9 ani au incasat firmele lui Dorin Cocos pentru reactivi de teste medicale, vanduti spitalelor de stat, arata o investigatie RISE Project.

Antrenorul neamt Christoph Daum, ademenit de FRF cu un salariu de 1,1 milioane euro pe an la nationala Romaniei

Noul selectioner al Romaniei va fi anuntat joi, 7 iulie, in cadrul unei sedinte extraordinare a Comitelui Executiv, care va incepe la ora 18:00. Razvan Burleanu, presedintele Federatiei.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )