Libnet.ro
UNICEF

08:45

Playtech:Fotografiile n care Coreea de Nord pare o tara ca toate celelalte

Hotnews Hotnews,
 Playtech:Fotografiile n care Coreea de Nord pare o tara ca toate celelalte

Coreea de Nord nu este o destinatie obisnuita de vacanta si nu foarte multa lume se poate lauda ca a ajuns acolo. Fotograful David Guttenfelder se numara printre putinii vestici care a petrecut mai mult timp in statul comunist, relateazaPlaytech. ro. continuă pe Hotnews

Fotografiile in care Coreea de Nord pare o tara ca toate celelalte

Coreea de Nord nu este o destinatie obisnuita de vacanta si nu foarte multa lume se poate lauda ca a ajuns acolo. Fotograful David Guttenfelder se numara printre putinii vestici care a petrecut mai mult timp in statul comunist. David Guttenfelder a calatorit pentru prima data in Coreea de Nord in 2000, iar fotografiile sale [].

Coreea de Nord, un cosmar: marturiile unui supravietuitor al tarii-lagar

Kim Jong-un, liderul din Coreea de Nord, a inregistrat o premiera incredibila pentru tara sa. Este primul lider nord-coreean care a intrat in Coreea de Sud, dupa razboi. in timp ce lumea se minuneaza de acest moment istoric, ar trebui sa afli si cum e viata in Coreea de Nord pentru un om care a [].

Liniile aeriene din Coreea de Nord asa cum nu le-ai vazut pana acum

Coreea de Nord este una dintre cele mai inaccesibile tari din lume, atunci cand vine vorba de calatorit. Lipsa cererii de calatorie combinata cu anumite sanctiuni a dus la un efect nefast: tara este inghetata in epoca de aur a aviatiei sovietice. Fotograful Arthur Mebius a zburat de 24 de ori cu Air Koryo, pentru [].

Adevarul despre Coreea de Nord si de ce a oprit testele nucleare

Coreea de Nord a luat decizia de a inceta testele nucleare, insa motivul pentru care statul face asta nu este neaparat cel despre care se vorbeste. Acum cateva zile, Coreea de Nord anunta ca nu va mai efectua teste nucleare, iar vestea a bucurat intreaga planeta. Miscarea este una destul de buna, mai ales ca [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )