Libnet.ro
UNICEF

20:00

Plenul CSM urmeaza sa dea avizul proiectului de modificare a legilor Justitiei

Antena3 Antena3,
Plenul CSM urmeaza sa dea avizul proiectului de modificare a legilor Justitiei

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii urmeaza sa dea un aviz consultativ, joi, pe proiectul privind modificarea legilor Justitiei, documentul aflandu-se pe ordinea de zi a sedintei. Plenul. continuă pe Antena3

CSM urmeaza sa avizeze consultativ proiectul de modificare a legilor Justitiei. Augustin Lazar: in mod normal ar trebui sa fie aviz negativ

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) urmeaza ca miercuri sa ia in discutie si sa dea un aviz consultativ pe proiectul privind modificarea legilor Justitiei. Procurorul general, Augustin Lazar, a declarat inainte de sedinta CSM ca in mod normal ar trebui sa fie aviz negativ asupra proiectului de modificare a legilor Justitiei, daca vrem sa fie ridicata monitorizarea MCV.

CSM urmeaza sa avizeze consultativ proiectul de modificare a legilor Justitiei

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) urmeaza ca miercuri sa ia in discutie si sa dea un aviz consultativ pe proiectul privind modificarea legilor Justitiei.

CSM a dat aviz negativ pe proiectul de modificare a legilor justitiei

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a avizat joi negativ proiectul de modificare a legilor justitiei, scrie Agerpres, citand surse din CSM. Avizul Consiliului Superior al Magistraturii este consultativ. Votul in CSM ar fi fost 10 la 8.

Plenul CSM a dat aviz negativ pentru proiectul privind modificarea legilor Justitiei

Update: PlenulConsiliului Suprem al Magistraturii a dat aviz negativ pentru proiectul privind modificarea legilor Justitiei. Membrii CSM au votat cu 10 voturi impotriva si 8 pentru. Ministrul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )