Libnet.ro
UNICEF

08:00

Se plimba linistit cu cei doi copii ai sai. Deodata, a inceput sa tipe ingrozit. Ce s-a intamplat

Antena3 Antena3,
Se plimba linistit cu cei doi copii ai sai. Deodata, a inceput sa tipe ingrozit. Ce s-a intamplat

Un barbat si cei doi fii ai sai au trait socul vietii lor dupa ce un sarpe imens i-a atacat in timpul unei plimbari. Jacobus Gerhard Vijoen a filmat socanta intalnire. Barbatul s-a. continuă pe Antena3

Doi copii de etnie roma au furat aproximativ 10.000 de lei intr-o singura zi. Metoda prin care opereaza hotii VIDEO

Doi copii minori de etnie roma din Calafat au reusit sa fure intr-o singura zi aproximativ 10. 000 de lei. Hotii au fost filmati de camerele de supraveghere.

Cei doi tineri care au batut cu pumnii si cu picioarele un alt tanar pe o strada din Cluj-Napoca, retinuti

Cei doi tineri care au batut cu pumnii si cu picioarele un alt tanar pe o strada din municipiul Cluj-Napoca, scena fiind filmata si postata de internet, au fost retinuti de politisti, pentru loviri sau alte violente, informeaza News. ro.

A venit acasa cu doi copii abandonati. Dupa cateva luni, ceva incredibil s-a intamplat

Pastorul Ronnie Stewart se afla la volanul masinii sale, cand a observat ceva ciudat. A tras imediat pe dreapta si s-a apropiat de pachetul ciudat care parea sa se miste. Atunci a realizat ca erau doi.

Barbat jefuit in plina zi pe o strada din Deva. Cei doi agresori au fost retinuti

Doi tineri cu varste de 18 ani si 19 ani au fost retinuti si trimisi in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva, dupa ce au talharit un pensionar. Infractiunea s-a petrecut in plina zi.

Doi soti, naufragiati pe o insula nelocuita din Pacific, salvati de Marina Statelor Unite. Cat timp au petrecut cei doi in pustietate

Doi soti, naufragiati pe o insula nelocuita din Pacific, au fost salvati dupa ce echipajul unui elicopter al Marinei SUA a reperat mesajul SOS pe care l-au scris pe nisip. Linus si Sabina Jack erau cautati.

Cel mai spectaculos meci de ping pong al deceniului: Cine sunt cei doi protagonisti (VIDEO)

Unul dintre cele mai spectaculoase meciuri de ping pong s-a disputat intre Kristian Karlsson si Stefan Feger, iar imaginile au devenit virale. Rapiditatea si dexteritatea celor doi jucatori au impresionat o.

Mark Zuckerberg l-a vizitat pe Papa Francisc. Ce planuri comune au cei doi

Papa Francisc i-a primit luni pe creatorul platformei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, si pe sotia acestuia, Priscilla Chan, pentru a discuta despre modul in care pot fi ajutati cei mai saraci dintre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )