Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ploaie torentiala pe Autostrada Soarelui. Soferii, sfatuiti sa circule prudent

Adevărul Adevărul,
Ploaie torentiala pe Autostrada Soarelui. Soferii, sfatuiti sa circule prudent

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane sfatuieste conducatorii auto care se deplaseaza pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta sa ruleze cu prudenta sporita, sa adapteze viteza de deplasare la conditiile meteo-rutiere, sa mareasca distanta de siguranta intre masini si sa nu efectueze manevre periculoase la volan, intrucat exista tronsoane pe care traficul se desfasoara ingreunat, in conditii de ploaie torentiala. continuă pe Adevărul

VIDEO Slobozia, o imensa piscina. Un barbat a fost suprins inotand in centrul orasului dupa o ploaie torentiala

O ploaie torentiala a inundat ieri, 15 iunie, orasul Slobozia. in centrul orasului, un barbat nu s-a mai ostenit sa treaca prin suvoaiele de apa, ci a inceput sa inoate. Momentul amuzant a fost postat pe o pagina de socializare de unul dintre localnici, cu precizarea ca Adrian Mocioniu, primar de Smart City Slobozia, anunta redeschiderea piscinelor in aer liber. Pastrati distanta sociala!.

VIDEO Strazi recent asfaltate, inundate dupa o ploaie torentiala. A fost inghitita de ape si o benzinarie

O ploaie torentiala a transformat orasul Lugoj intr-o mica Venetia a Banatului marti, la primele ore ale diminetii, arata lugojeanul. ro. Potrivit publicatiei locale, canalizarea veche si nereparata a dus la inundarea mai multor strazi centrale si din cartiere.

Circulatie restrictionata pe Autostrada Soarelui. Cand se va putea circula normal pe drumul spre mare

Circulatia pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers catre Capitala, este restrictionata in zona comunei Glina, judetul Ilfov, din cauza unor lucrari de reparatii la parapetul median.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )