Libnet.ro
UNICEF

13:15

Le Point: Incalzirea relatiilor dintre cele doua Corei il deruteaza pe Donald Trump

Hotnews Hotnews,
 Le Point: Incalzirea relatiilor dintre cele doua Corei il deruteaza pe Donald Trump

Masina de postat pe Twitter s-a intepenit. Donald Trump s-a inchis intr-o tacere neobisnuita pe reteaua de socializare in spectaculosul week-end de apropiere olimpica intre cele doua Corei. Sora liderului suprem Kim Jong-un a dus o ofensiva de farmec istorica fata de Sud la deschiderea Jocurilor de iarna de la Pyeongchang, luand Casa Alba prin surprindere. Vicepresedintele Mike Pence a tratat deliberat cu dispret delegatia Nordului, evitand orice contact direct cu tanara Kim Yo-jong, potrivit Le Point. continuă pe Hotnews

Unul dintre cele mai GROAZNICE acte de VIOLENTA! ATAC SANGEROS soldat cu patru MORTI

Un barbat a deschis focul si a impuscat mortal patru persoane in doua locatii diferite, apoi s-a sinucis. Tragedia s-a produs in nord-estul statului american Kentucky. Politistii au fost anuntati ca s-au .

WTA Doha: A venit randul Irinei Begu si Soranei Cirstea - Cele doua vor evolua marti cu Samantha Stosur, respectiv Maria Sakkari

Dupa ce Mihaela Buzarnescu si Monica Niculescu au reusit sa castige partidele pe care le-au disputat luni cu Lesia Tsurenko, respectiv Maria Sharapova), a venit randul altor doua jucatoare din Romania sa evolueze in turneul Premier 5 de la Doha. In scena vor intra marti Irina Camelia Begu si Sorana Cirstea.

YouTube, unul dintre cele mai bune instrumente de marketing pentru micile afaceri

Aproape toate afacerile, de la mici la mari, au o pagina de Facebook pentru a fi prezente in mediul online. O alta parte dintre acestea folosesc si alte platforme de social media, insa discutia pe acest subiect este adesea limitata la Facebook, Instagram si poate Twitter.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )