Libnet.ro
UNICEF

01:06

Poli-combustibili o noua tehnologie inovativa la o rafinarie din Romania (FOTO)

B1 B1,
Poli-combustibili o noua tehnologie inovativa la o rafinarie din Romania (FOTO)

OMV Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, anunta investitii de aproximativ 60 de milioane de euro pentru o noua unitate ce va fi construita in cadrul rafinariei. continuă pe B1

OMV Petrom va produce Poli-combustibili la rafinaria Petrobrazi

OMV Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, anunta investitii de aproximativ 60 de milioane euro pentru o noua unitate ce va fi construita in cadrul rafinariei Petrobrazi, bazata pe tehnologia inovativa Poli-combustibili.

Ei digitalizeaza fabricile din Romania si din Europa

DeviceHub vrea sa digitalizeze si sa automatizeze toate fabricile din Romania. Am vorbit cu Ionut Cotoi la Ziua Zero despre perspectivele din acest domeniu.

VIDEO Manifestatie cu 10.000 de persoane la Tirana, la un protest inspirat de cele din Romania

Membri ai Partidului Democratic de opozitie) din Albania au ridicat sambata un cort enorm in fata biroului premierului Edi Rama, dupa ce mii de manifestanti s-au strans pentru a cere alegeri libere si un Guvern tehnocrat, relateaza Reuters, citata de News. ro. Protestul a fost inspirat de cele din Romania.

Unde gasesti cele mai ieftine locuinte din Romania?

In orasul Resita vei gasi cele mai ieftine locuinte din Romania. Pretul apartamentelor din orasul Resita porneste de la 10. 000 de euro si nu trece de 50. 000 de euro, se arata intr-un reportaj realizat de digi24. ro.

Firmele private din Romania vor mari salariile cu 4,5% in 2017, dupa o majorare medie de 4,2% anul trecut

Companiile private din Romania si-au programat in bugetele pentru anul 2017 cresteri ale salariilor cu 4,5%, in medie, comparativ cu 4,2% in 2016, informeaza un studiu al PwC HR Barometru.

PwC: Firmele private din Romania vor mari salariile cu 4,5% in acest an

Companiile private din Romania si-au programat in bugetele pentru anul 2017 cresteri ale salariilor cu 4,5%, in medie, comparativ cu 4,2% in 2016, potrivit studiului PwC HR Barometru. Companiile si-au revizuit in urcare previziunile legate de cresterea.

Cum a devenit Volkswagen cea mai bine vanduta masina din Romania?

Potrivit unor studii recente, Volkswagen se afla pe primul loc in topul celor mai vandute masini din Europa, dar si din Romania. Marele producator auto se bucura de popularitate in randul romanilor, iar statisticile sunt dovada clara! .

Seful Casei Mortii de la Rahova, Mircea Miorel, a fost trecut in rezerva, dupa dezvaluirile din Romania Libera

Comisia de Disciplina a Ministerului de Justitie a hotarat, saptamana trecuta, ca managerul Spitalului-Penitenciar Bucuresti-Rahova SPBR), Mircea Miorel foto), sa fie trecut in rezerva incepand cu data de 15 februarie si pensionat conform legilor in vigoare. El va primi o pensie lunara de 12. 000 RON, adica de peste 2. 666 euro. Aceasta decizie vine ca urmare a dezvaluirilor din Romania libera.

Duminica seara, cel mai mare miting de protest din Romania a fost la Cluj: 3000 de oameni

Duminica seara, in cea de-a 20-a zi de proteste, cel mai mare miting din Romania s-a inregistrat la Cluj-Napoca.

Ziarul Romania Libera a fost votat cel mai bun cotidian din Romania. Distinctia a fost oferita de organizatia elvetiana ICERTIAS

Cotidianul Romania Libera a castigat votul de incredere al cititorilor romani, fiind desemnat cel mai bun ziar din tara, cu cel mai bun raport pret - calitate, distinctia fiind acordata in urma studiului de piata Best Buy Award, realizat in Romania de catre organizatia elvetiana ICERTIAS.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )