Libnet.ro
UNICEF

14:30

Politia australiana sanctioneaza inconstienta. Aproape 200 de persoane sunt acuzate ca au pornit intentionat incendii sau focuri (FOTO)

B1 B1,
Politia australiana sanctioneaza inconstienta. Aproape 200 de persoane sunt acuzate ca au pornit intentionat incendii sau focuri (FOTO)

Politia australiana a pus sub acuzare cel putin 24 de persoane pentru faptul ca ar fi pus, in mod intentionat, incendii in statul New South Wales, unul dintre cele mai grav afectate de incendii. Din. continuă pe B1

Politia australiana sanctioneaza inconstienta. Aproape 200 de persoane sunt acuzate ca au pornit intentionat incendii de padure sau focuri de amploare mica (FOTO)

Politia australiana a pus sub acuzare cel putin 24 de persoane pentru faptul ca ar fi pus, in mod intentionat, incendii in statul New South Wales, unul dintre cele mai grav afectate de incendii. Din.

Cel mai mare proces pentru viol inregistrat vreodata in Marea Britanie: Un indonezian ar fi violat aproape 200 de barbati pe care ii racola din cluburi de noapte si ii seda

Justitia britanica a condamnat luni la inchisoare pe viata un barbat indonezian descris drept cel mai mare delicvent sexual din Regatul Unit, gasit vinovat pentru violarea a 48 de barbati, conform agentiilor internationale de presa, citate de Agerpres. Politia estimeaza insa ca numarul victimelor sale se ridica la aproape 200, fiind vorba despre barbati pe care ii racola la iesirea din cluburile de noapte, ii ducea acasa si ii seda.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )