Libnet.ro
UNICEF

07:30

Politia din Hong Kong primeste mai multa putere Autoritatile relaxeaza regulamentul privind utilizarea fortei si au scos un alineat cu privire la raspunderea ofiterilor

Hotnews Hotnews,
 Politia din Hong Kong primeste mai multa putere Autoritatile relaxeaza regulamentul privind utilizarea fortei si au scos un alineat cu privire la raspunderea ofiterilor

Hong Kong a relaxat regulamentul privind recurgerea la forta de catre politie in timp ce se lupta pentru a elimina protestele antiguvernamentale care au zdruncinat tara semiautonoma pentru aproape patru luni, potrivit unor documente vazute de Reuters joi. continuă pe Hotnews

China a dublat, in secret, numarul de soldati din Hong Kong

China a dublat, discret, numarul fortelor de securitate desfasurate in Hong Kong, potrivit mai multor diplomati si analisti citati de Reuters, aceasta fiind cea mai radicala masura luata de Beijing pentru a se pregati de o posibila escaladare a nelinistii populare din importantul centru financiar.

VIDEO O jurnalista lovita in fata de un proiectil al politiei din Hong Kong si-ar putea pierde permanent vederea la ochiul drept, spune avocatul sau

Veby Mega Indah, o jurnalista indoneziana care a fost lovit duminica de un proiectil al politiei din Hong Kong in timpul protestului, nu va mai vedea deloc cu un ochi, potrivit avocatului acesteia, scrie HongKongfp.

Barbat impuscat in piept de politisti, in timpul protestelor de amploare din Hong Kong, organizate la 70 de ani de la fondarea Republicii Populare Chineze

Un barbat a fost impuscat in piept cu munitie reala de catre politie, marti, la o manifestatie in Tsuen Wan, a declarat o sursa din cadrul politiei din Hong Kong pentru CNN.

VIDEO Momentul dramatic in care un protestatar din Hong Kong este impuscat de politie

O filmare a demonstratiilor violente din Hong Kong, de marti, surprinde momentul in care un politist indreapta o arma spre un protestatar si il impusca, scrie Reuters.

Marea Britanie transmite ca utilizarea munitiei reale in Hong Kong este o actiune disproportionata

Ministrul britanic de Externe Dominic Raab a declarat marti ca utilizarea munitiei reale de catre politia din Hong Kong reprezinta o problema de disproportionalitate, dupa ce s-a aflat ca un adolescent care protesta a fost impuscat, scrie Reuters.

Un manifestant ranit cu gloante reale la Hong Kong in cursul unei zile de doliu

Un manifestant de la Hong Kong a fost ranit prin impuscare, la Hong Kong, unde zeci de mii de manifestanti in favoarea democratiei au iesit in strada, raspunzand astfel unui apel de a participa la o zi de doliu menite sa perturbe marcarea a 70 de ani de la infiintarea Chinei populare, relateaza AFP.

VIDEO Proteste violente la Hong Kong in ziua in care China sarbatoreste 70 de ani de comunism Un manifestant a fost impuscat in piept

Proteste violente in Hong Kong unde manifestantii au sfidat interdictia de a iesi pe strazi si au confruntari cu fortele de ordine chiar in ziua in care China sarbatoreste 70 de ani de comunism.

Presedintele chinez promite ca autonomia Hong Kong va fi respectata

Autonomia Hong Kong va continua sa fie respectata, a promis luni presedintele chinez Xi Jinping. Seful statului chinez s-a exprimat in cursul unei receptii la Beijing in ajunul celebrarii cu mare.

China sarbatoreste 70 de ani de comunism: in Hong Kong se cere democratie

Autoritatile de la Beijing celebreaza, marti, Ziua Nationala a Chinei. Mai exact, se sarbatoresc 70 de ani de la proclamarea Republicii Populare Chineze de catre Mao Zedong.

Proteste si blocaje in circulatie in Hong Kong. Ministerul Afacerilor Externe, AVERTISMENT pentru romani

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca inHong Kong ca, pe parcursul ultimelor luni, au avut loc o serie de proteste,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )