Libnet.ro
UNICEF

07:46

Politia s-a autosesizat si face cercetari dupa ce site-ul FRF a fost spart de hackeri

B1 B1,
Politia s-a autosesizat si face cercetari dupa ce site-ul FRF a fost spart de hackeri

Politia s-au autosesizat in legatura cu spargerea site-ului FRF de catre hackeri, urmand sa fie efectuate cercetari. Urmare a articolelor aparute in media centrala cu privire la un. continuă pe B1

Parchetul face cercetari sub aspectul infractiunii de vatamare corporala din culpa in cazul fetelor care au fost la un pas sa se inece la strandul din zona Straulesti din Capitala

Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 1 efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa in cazul fetelor care au fost la un pas sa se.

Parchetul face cercetari in cazul fetelor de la strand

Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 1 desfasoara cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa in cazul fetelor descoperite in submersie in piscina complexului din zona Straulesti, urmand ca la finalizarea acestora sa fie dispuse masurile impuse de lege, informeaza DGPMB.

UEFA face ancheta dupa Romania-Albania

UEFA a deschis o procedura disciplinara care vizeaza Federatia Romana de Fotbal FRF), dupa ce fanii au aprins torte si au aruncat cu obiecte la meciul de duminica, pierdut la Lyon in fata echipei Albaniei, scor 0-1, in ultima etapa a grupei A de la Euro-2016.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )