Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politia spaniola: Atacurile din Catalonia erau pregatite de ceva vreme. Explozia din Alcanar i-a oprit sa desfasoare un atentat de mai mare amploare

Hotnews Hotnews,
 Politia spaniola: Atacurile din Catalonia erau pregatite de ceva vreme. Explozia din Alcanar i-a oprit sa desfasoare un atentat de mai mare amploare

Cele doua atacuri teroriste din Catalonia au fost planuite de ceva vreme de persoane care operau din orasul Alcanar, potrivit politiei spaniole, citata de Reuters. continuă pe Hotnews

Presa spaniola sfideaza terorismul dupa atacurile din Catalonia: Fara frica

Publicatiile spaniole au transmis, dupa atacurile din Barcelona si Cambrils, mesaje de solidaritate si de sfidare a terorii pe care vor sa o raspandeasca jihadistii.

LIVETEXT VIDEO Atacuri teroriste in Barcelona si Cambrils Numarul mortilor a urcat la 14, circa 130 sunt raniti /Celula terorista ar fi avut 12 persoane persoane / Mii de oameni s-au adunat in centrul Barcelonei si au strigat Nu ne este frica / 4 suspect

Politia spaniola inca il cauta pe autorul atacului din Barcelona de joi, suspectul principal fiind un marocan de 17-18 ani, Moussa Oukabir. Presa spaniola vorbeste de o celula de 12 teroristi, dintre care cinci au fost ucisi de politie in Cambrils, iar patru au fost arestati, inclusiv fratele lui Mousa Oubakir. Atacurile din cele doua localitati au provocat 14 morti si 130 de raniti, dintre care 17 in stare grava, victimele avand 34 de nationalitati. Barcelonezii au sfidat terorismul adundandu-se in numar mare in centrul orasului si strigand: Nu ne este frica. Dintre cei trei romani raniti pe Las Ramblas, doi au fost externati, iar al treilea este in stare stabila in spital. 47Politia spaniola: Atacurile din Catalonia erau pregatite de ceva vreme. Explozia din Alcanar i-a oprit sa desfasoare un atentat de mai mare amploare 16:00MAE: Doi romani spitalizati dupa atacul din Barcelona au fost externati. Al treilea ranit roman este intr-o stare stabila15. 24 Premierul spaniol Mariano Rajoy a condus o reuniune de urgenta in Barcelona15. 05 Numarul ranitilor in atacurile din Barcelona si Cambrils este de 130, dintre care 17 sunt in stare critica14. 53 O a patra persoana a fost arestata in legatura cu atacurile, scrie presa spaniola. 32 Potrivit ultimelor informatii, mortii si ranitii de dupa atacul din Barcelona au 34 de nationalitati14. 08VIDEO Mii de persoane s-au adunat in centrul Barcelonei unde, dupa ce au tinut un momemnt de reculegere pentru victime, au inceput sa scandeze in catalana: No tenim por! Nu ne este frica) VIDEO13. 31 Numarul mortilor a urcat la 14, au anuntat serviciile de urgenta spaniole13. 26 Imagini cu urmarile atacului din Cambrils au fost publicate de BBC, impreuna cu relatarea unui martor de la fata locului, care a povestit ca unul dintre teroristii impuscati de politie zambea si ii provoca pe cei din fortele de ordine:13. 05 Un purtator de cuvant al ministerului de externe de la Berlin a spus ca 13 cetateni germani sunt printre raniti12. 22El Pais scrie ca celula terorista care a desfasurat atacurile era formata din 12 persoane.

LIVETEXT VIDEO Atacuri teroriste in Barcelona si Cambrils Numarul mortilor a urcat la 14, circa 130 sunt raniti /Celula terorista ar fi avut 12 persoane / Mii de oameni s-au adunat in centrul Barcelonei si au strigat Nu ne este frica / 4 suspecti au fost

Politia spaniola inca il cauta pe autorul atacului din Barcelona de joi, suspectul principal fiind un marocan de 17-18 ani, Moussa Oukabir. Presa spaniola vorbeste de o celula de 12 teroristi, dintre care cinci au fost ucisi de politie in Cambrils, iar patru au fost arestati, inclusiv fratele lui Mousa Oubakir. Atacurile din cele doua localitati au provocat 14 morti si 130 de raniti, dintre care 17 in stare grava, victimele avand 34 de nationalitati. Barcelonezii au sfidat terorismul adundandu-se in numar mare in centrul orasului si strigand: Nu ne este frica. Dintre cei trei romani raniti pe Las Ramblas, doi au fost externati, iar al treilea este in stare stabila in spital. 47Politia spaniola: Atacurile din Catalonia erau pregatite de ceva vreme. Explozia din Alcanar i-a oprit sa desfasoare un atentat de mai mare amploare 16:00MAE: Doi romani spitalizati dupa atacul din Barcelona au fost externati. Al treilea ranit roman este intr-o stare stabila15. 24 Premierul spaniol Mariano Rajoy a condus o reuniune de urgenta in Barcelona15. 05 Numarul ranitilor in atacurile din Barcelona si Cambrils este de 130, dintre care 17 sunt in stare critica14. 53 O a patra persoana a fost arestata in legatura cu atacurile, scrie presa spaniola. 32 Potrivit ultimelor informatii, mortii si ranitii de dupa atacul din Barcelona au 34 de nationalitati.

Politia franceza cauta in toata tara o autoutilitara Kangoo inchiriata joi in Spania de suspecti in atentatele din Catalonia

Politia franceza cauta o autoutilitara marca Kangoo inchiriata de suspecti in atentatul de la Barcelona care ar fi trecut frontiera in Franta, a declarat vineri seara un oficial din cadrul fortelor franceze de securitate.

CIA a avertizat politia spaniola asupra unui posibil atac la Barcelona

Politia catalana a fost avertizata acum doua luni despre un posibil atac terorist asupra orasului Las Ramblas, a raportat presa spaniola. CIA a declarat pentru Los Mossos, politia regionala catalana, ca Barcelona a reprezentat o tinta de varf pentru teroristii jihadisti, in luna iunie a acestui an, a informat azi El Peridoco.

O duba a intrat in multime pe strada principala din centrul Barcelonei. 13 morti si peste 50 de raniti. Politia spaniola: Este un atentat terorist (VIDEO)

27Ministrul de Interne spaniola confirmat ca bilantul mortilor este de 13 morti si peste 50 de raniticifrecare ar putea creste deoarece sunt foarte multe persoane in stare.

O duba a intrat in multime pe strada principala din centrul Barcelonei. Cel putin doi morti. Politia spaniola: Este un atentat terorist (VIDEO)

40Furgoneta a mers in zig-zag circa 530 de metri, lovind pietoni. Politia cauta un barbat care poarta o camasa alba cu dungi albastre, care ar fi unul dintre autorii.

O duba a intrat in multime pe strada principala din centrul Barcelonei. Politia spaniola: Este un atentat terorist. Un mort si 32 de raniti (VIDEO)

40Potrivit unor surse din politie, citate de televiziunea RTVE, a fost retinuta o persoana care ar avea legatura cu atentatul din Barcelona, insa indentitatea sa nu este.

O duba a intrat in multime pe strada principala din centrul Barcelonei. Cel putin 13 morti si zeci de raniti. Politia spaniola: Este un atentat terorist (VIDEO)

UPDATE 22:55Bilantul actualizat al victimelor atacului din Bercelona indica 13 morti si cel putin 80 de raniti, dintre care 15 in stare grava, informeaza La Vanguardia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )