Libnet.ro
UNICEF

05:30

Politic Show: Lupta pentru sefia USR/ Ce isi propun cei trei vicepresedinti care vor sa ii ia locul lui Nicusor Dan; Tudorel Toader isi mentine proiectul pentru legile justitiei; CCR, infrangere usturatoare in instanta

Hotnews Hotnews,
 Politic Show: Lupta pentru sefia USR/ Ce isi propun cei trei vicepresedinti care vor sa ii ia locul lui Nicusor Dan; Tudorel Toader isi mentine proiectul pentru legile justitiei; CCR, infrangere usturatoare in instanta

Secrete de 4 miliarde dolari, pe mana unui director cu interdictie sa citeasca documente clasificate. Seful Institutului Geologic al Romaniei trebuie sa detina un certificat ORNISS pentru a putea avea acces la documentele considerate secrete de stat. Altfel este obligat sa. Kelemen Hunor si Viktor Orban au convenit asupra unor proiecte vizand interesele comunitatii maghiare din Romania. UDMR si FIDESZ au convenit sambata, la Cluj, asupra unor proiecte pe termen scurt, mediu si lung, care vizeaza interesele comunitatii maghiare din Romania, anunta UDMR dupa intalnirea. continuă pe Hotnews

Lupta pentru sefia USR. Ce isi propun cei trei vicepresedinti care vor sa ii ia locul lui Nicusor Dan

Vlad Alexandrescu, Dan Barna si Cristian Seidler si-au depus candidaturile pentru postul de presedinte al USR. Cei trei sunt vicepresedinti si parlamentari ai USR.

Vlad Alexandrescu, Dan Barna si Cristian Seidler sunt candidatii inscrisi in cursa pentru sefia USR

Vlad Alexandrescu, Dan Barna si Cristian Seidler, parlamentari si vicepresedinti ai Uniunii Salvati Romania, sunt cei care si-au depus candidaturile pentru sefia partidului. Procesul de depunere a candidaturilor s-a incheiat sambata noapte, iar alegerile pentru functia de presedinte al USR vor avea loc pe 28 octombrie, la Poiana Brasov, intr-un congres extraordinar care a fost convocat dupa demisia lui Nicusor Dan, informeaza USR intr-un comunicat remis duminica.

Surse: Cine este al treilea candidat la sefia USR

Surse politice au declarat pentru Adevarul ca in lupta pentru sefia USR va intra si deputatul Cristian Seidler, unul dintre apropiatii lui Nicusor Dan. Pana acum si-au mai anuntat candidatura Dan Barna aripa liberala a partidului) si senatorul Vlad Alexandrescu. Congresul USR va avea loc pe 28 octombrie, la Brasov.

La un an de la moartea fetitei sale, Mihai Onila a facut o dezvaluire socanta. Ce facea in timp ce copila sa se lupta pentru viata

La un an de la moartea fetitei sale, Mihai Onila a facut o dezvaluire socanta pe pagina sa de Facebook. in timp ce fetita sa lupta pentru viata, artistul isi onora angajamentele. Astazi.

Vlad Alexandrescu, fost ministru al Culturii, si-a depus candidatura pentru presedintia USR

Fostul ministru al Culturii Vlad Alexandrescu a anuntat pe Facebook ca si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al USR .

Cum ar arata harta Europei daca toate regiunile care lupta pentru autonomie ar castiga-o (FOTO)

Votul de duminca al catalinor pentru obtinerea independentei, ar putea indigna si alte state din Europa sa starneasca revolta pentru castigarea acesteia, informeaza digi24. ro. Harta Europei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )