Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un politist a fost ucis, dupa un atac armat intr-un tribunal din Turcia. Atacatorul s-a sinucis

România Liberă România Liberă,
Un politist a fost ucis, dupa un atac armat intr-un tribunal din Turcia. Atacatorul s-a sinucis

Un barbat a intrat, marti, in sediul unei instante judiciare din nord-vestul Turciei, unde a impuscat mortal un agent de politie si a ranit un avocat, dupa care s-a sinucis, afirma surse citate de ziarul Hurriyet si de agentia Anadolu. continuă pe România Liberă

ATAC ARMAT in Franta. Totul s-a intamplat langa o moschee

Atac armat in fata unei moschei din Franta. Cel putin opt oameni au fost raniti dupa ce doi barbati au deschis focul intr-o multime aflata in fata unui lacas de cult islamic din Avignon. Su.

Atac armat in apropierea unei moschei din Franta. Cel putin opt persoane au fost ranite

Cel putin opt persoane au fost ranite, duminica seara, in urma unui atac armat care a avut loc in apropierea unei moschei din sudul Frantei.

Zeci de persoane au fost ranite, in urma unui atac armat produs intr-un club din statul american Arkansas

Zeci de persoane au fost ranite, 17 dintre ele necesitand spitalizare, in urma unui atac armat comis intr-un club de noapte din statul american Arkansas, scrie Mediafax.

Cel putin opt persoane, ranite in urma unui atac armat, in apropierea unei moschei din Franta

Cel putin opt persoane au fost ranite in urma unui atac armat ce a avut loc in afara unei moschei din sudul Frantei, conform unor oficiali, citati de presa internationala, transmite Mediafax. Atacul.

Atac armat intr-un tribunal din Turcia. Cel putin doua persoane au murit

Un barbat a patruns, marti seara, in sediul unei instante judiciare din nord-vestul Turciei, unde a impuscat mortal un agent de politie si a ranit un avocat, dupa care s-a sinucis, afirma surse.

FOTO. Atac armat la Toulouse. O persoana a murit, alte sase au fost ranite

O persoana a murit si alte sase au fost ranite, luni seara, intr-o piata din Toulouse, oras situat in sud-vestul Frantei, dupa ceun motociclist a deschis focul.

Un nou ATAC ARMAT cutremura lumea

Autoritatile americane au anuntat ca cel putin 17 persoane au fost impuscate in urma unui schimb de focuri, care a vizat un club de noapte din Arkansas. De asemenea, mai multe persoane au fost calcate.

Atac armat in SUA. 17 oameni au fost impuscati intr-un club

Autoritatile americane au anuntat ca cel putin 17 persoane au fost impuscate in urma unui schimb de focuri, care a vizat un club de noapte din Arkansas. De asemenea, mai multe persoane au fost calcate.

Incendiul de la Balotesti, care a fost stins dupa aproape 70 de ore de la izbucnire, a fost provocat de un scurtcircuit

Incendiul care a cuprins, la sfarsitul lunii iunie, o fabrica de mobila si un depozit de mase plastice din Balotesti si care a fost stins in totalitate abia la aproape 70 de ore de la izbucnire a fost provocat de un scurtcircuit la un echipament electric, potrivit ISU Bucuresti-Ilfov, relateaza News. ro.

O tanara a fost socata dupa ce l-a primit pe prietenul ei sa doarma cu ea. Stiu exact ce mi-ai facut azi-noapte

Angel Rogerson, o tanara de 21 de ani, a fost violata de prietenul sau, Douglas Hodgson, in timp ce ea dormea, scrie metro. co. uk. Angel a acceptat ca prietenul ei sa doarma intr-o seara la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )