Libnet.ro
UNICEF

01:06

Politistii bucuresteni au retinut un pedofil care a agresat sexual un copil, intr-un lift din Sectorul 6

Adevărul Adevărul,
Politistii bucuresteni au retinut un pedofil care a agresat sexual un copil, intr-un lift din Sectorul 6

Un pedofil care a agresat un copil intr-un lift din Bucuresti a fost retinut, luni. Agresiunea a avut loc saptamana trecuta, in liftul unui bloc din Sectorul 6. Victima are 8 ani. continuă pe Adevărul

Scene de groaza in liftul unui bloc din Capitala. Copil de 8 ani, agresat sexual de catre un barbat. Ce au descoperit politistii

Politia Capitalei a anuntat retinerea unui barbat suspect ca a agresat fizic un copil in varsta de 8 ani, cu o saptamana in urma. Potrivit primelor informatii, nenorocirea s-ar fi produs chiar in liftul unui bloc aflat in sectorul 6 din Bucuresti. Copilul a fost supus mai multor chinuri Potrivit datelor oferite de politie, cercetarile .

Copil de 8 ani, agresat sexual de un barbat in liftul unui bloc din Sectorul 6

Politia Capitalei anunta ca a retinut un barbat suspectat ca saptamana trecuta a agresat sexual un copil in varsta de 8 ani, in liftul unui bloc din Sectorul 6.

Un copil de opt ani ar fi fost agresat sexual de un barbat in liftul unui bloc din Bucuresti. Agresorul a fost retinut

Politia Capitalei a anuntat luni dupa amiaza ca un copil in varsta de opt ani ar fi fost agresat de un barbat in liftul unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei. in urma incindentului, barbatul a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )