Libnet.ro
UNICEF

14:30

Politistii din Alba, solidari cu victimele tragediei

Antena3 Antena3,
Politistii din Alba, solidari cu victimele tragediei

Peste 160 de politisti din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Alba, solidari cu victimele tragediei din Colectiv, s-au inscris pe lista de programari a Centrului de Transfuzii din Alba Iulia ca sa. continuă pe Antena3

Victimele tragediei din Colectiv pot primi investigatii imagistice gratuite

Victimele tragediei de la clubul Colectiv pot beneficia de investigatii imagistice gratuite la centrele medicale Hiperdia din Bucuresti, potrivit unui comunicat al reprezentantilor retelei de clinici.

Google comemoreaza victimele tragediei de la Colectiv

Funda de doliu apare sub casuta de cautare de pe pagina Google Romania, iar in descrierea sa apare mesajul in memoria victimelor din Clubul Colectiv. Google marcheaza, astfel, incidentul petrecut vineri seara in Clubul Colectiv din Bucuresti, unde 30 de oameni si-au pierdut viata si mai mult de 180 au fost raniti, in urma unui [] Google comemoreaza victimele tragediei de la Colectiv Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Concert caritabil pentru victimele tragediei din Colectiv: Voltaj si Directia 5, printre cantareti

Un concert caritabil pentru ajutarea persoanelor aflate in suferinta in urma tragediei din Colectiv va fi organizat, miercuri, de la ora 22. 30, in clubul Bamboo din Capitala, pe scena acestui eveniment urmand sa urce peste 25 de artisti, intre care Voltaj, Directia 5, Connect-R, Delia si Dan Bittman, anunta Mediafax.

FOTOGALERIE Sibiu: Echipaje SMURD si ISU au aprins lumanari pentru victimele tragediei din clubul Colectiv

Mai multe echipaje ale SMURD si ISU din Sibiu au aprins lumanari si au pastrat un moment de reculegere in memoria victimelor tragediei din clubul Colectiv in Piata Mare a orasului Sibiu. Imagini primite de la Robert Barlea, cititor HotNews. ro.

Incendiu in Clubul Colectiv. O tanara de 25 de ani din Teleorman, absolventa a doua facultati si voluntar FILIA, se numara printre victimele tragediei

Nicoleta Baldovin de 25 de ani, una dintre victimele disparute in urma incendiului din Clubul Colectiv, era originara din comuna Dobrotesti, Teleorman. Tanara absolvise Dreptul si Facultatea de Istorie, lucra la Institutul National al Patrimoniului si era voluntar FILIA.

Lumanari si rugaciuni pentru victimele tragediei din clubul Colectiv

Sute de aradeni au iesit, luni seara, in strada pentru a pune o lumanare si a se ruga pentru tinerii care si-au pierdut viata in groaznicul accident de vineri seara, de la clubul Colectiv din Bucureti.

Incendiu in Colectiv. Hunedorenii au plans, s-au rugat si au aprins candele pentru victimele tragediei din Capitala

Tragedia din clubul Colectiv a induiosat o multime impresionanta de hunedoreni. in Deva, Hunedoara si Petrosani, localnicii s-au strans in numar mare in centrul oraselor pentru a-si arata solidaritatea pentru familiile victimelor.

Colectiv: Mii de persoane din Brasov, solidari cu miscarea din Bucuresti

Mii de persoane, majoritatea tineri, s-au adunat, miercuri seara, in fata Prefecturii Brasov, in solidaritate cu miscarea de la Bucuresti. Oamenii au venit cu steaguri, pancarte cu mesaje impotriva clasei politice, dar si foi A4 pe care sunt scrise numele celor care au murit in urma incendiului din clubul Colectiv din Capitala.

Colectiv: Protestarii din Alba au scandat in fata casei primarului

Peste o mie de persoane au protestat la Alba Iulia fata de clasa politica si au strabatut in mars strazile orasului. La finalul manifestarii aproximativ 150 protestatari au scandat in fata casei primarului Mircea Hava: Iesiti din casa, daca va pasa, insa edilul nu a reactionat.

O echipa medicala din Israel opereaza victimele de la Colectiv. Doctor israelian: Nu am vazut o asemenea tragedie in toata cariera mea

O echipa medicala din Israel oprereaza la Spitalul Bagdasar Arseni victime ale incendiului din Clubul Colectiv, urmand ca apoi, tot in cursul zilei de duminica, sa ajunga la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, a anuntat ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, aflat la SUUB, scrie Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )