Libnet.ro
UNICEF

23:15

Polonia inregistreaza un nou record de decese cauzate de COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Polonia inregistreaza un nou record de decese cauzate de COVID-19

Polonia a raportat miercuri aproape 24. 700 cazuri noi de coronavirus si 373 de decese provocate de COVID-19, cel mai mare numar de la debutul pandemiei, potrivit datelor comunicate de Ministerul Sanatatii, informeaza DPA, preluat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Nou record pentru Simona Halep! Nici ei nu ii vine sa creada ce a reusit

Simona Halep a incheiat sezonul 2021 pe locul 2 in clasamentul WTA si cu trei titluri castigate. S-a impus la Dubai, Praga si Roma si are cele mai multe trofee intr-un sezon serios afectat de pandemia de coronavirus. Pe de alta parte, prestatiile din turneele de Grand Slam la care a participat au fost mai .

Klaus Iohannis, despre numarul mare de decese cauzate de Covid-19: PSD a avut o politica sanitara foarte proasta. Sanatatea noastra publica nu e in parametri foarte buni. E trist, dar adevarat (VIDEO)

Romania inregistreaza un numar record de decese din cauza Covid-19 fata de tarile din jur. Doar in intervalul luni, ora 13. 00 marti ora 13. 00, u fost inregistrate 120 de decese in randul persoanelor.

Iohannis, intrebat de ce Romania are foarte multe decese cauzate de COVID-19: 20 si ceva de ani, Romania a fost condusa de PSD

Presedintele Klaus Iohannis a comentat marti, raspunzand unei intrebari, faptul ca Romania are un numar foarte mare de decese, desi numarul de noi cazuri de COVID-19 nu e chiar atat de mare comparativ cu alte state, el sustinand ca explicatiile se regasesc in trecutul recent, adica in ultimii 30 de ani, in conditiile in care 20 si ceva de ani Romania a fost condusa de PSD, care a avut o politica in domeniul sanitar proasta, foarte proasta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )