Libnet.ro
UNICEF

16:31

Pomelnice pe Facebook pentru persoanele afectate de coronavirus. Preot din Iasi: Se impune sa fim alaturi de fratii si surorile noastre

Adevărul Adevărul,
Pomelnice pe Facebook pentru persoanele afectate de coronavirus. Preot din Iasi: Se impune sa fim alaturi de fratii si surorile noastre

Preotul iesean Dan Damaschin, foarte iubit in Iasi pentru campaniile umanitare pe care le deruleaza, isi invita prietenii de pe Facebook sa lase pomelnice prin intermediul retelei sociale. Sute de persoane i-au ascultat sfatul, in doar cateva ore. continuă pe Adevărul

Un preot din Iasi primeste pomelnice pe Facebook pentru cei afectati de coronavirus

Un preot din Iasi primeste pomelnice, pe Facebook, pentru a se ruga pentru cei afectati de coronavirus. Aproximativ 150 de oameni i-au trimis, in doar trei ore, mesaje cu nume ale unor persoane pentru care sa se roage.

DOCUMENT Medicii de familie pot elibera concediu medical pentru persoanele aflate in carantina din cauza coronavirusului, dupa ce initial nu aveau cod pentru a elibera astfel de concedii

Medicii de familie pot elibera, incepand de ieri, concediu medical pentru persoanele aflate in carantina din cauza coronavirusului. Ministerul Sanatatii a transmis luni dupa-amiaza catre medicii de familie metodologia de eliberare a concediului medical pentru persoanele aflate in carantina din cauza coronavirusului. Anterior, medicii de familie erau in imposibilitatea de a elibera concedii medicale pentru aceste persoane, din cauza ca nu aveau un cod pentru suspectii de infectie cu coronavirus, a explicat pentru HotNews. ro medicul Gindrovel Dumitra, vicepresedintele Societatii Nationale de Medicina Familiei.

Maria Sharapova a spus adio carierei. Motivul pentru care s-a retras din tenis

Jucatoarea de tenis din Rusia Maria Sharapova a spus adio carierei, la 32 de ani. Sportiva si-a anuntat retragerea din tenis, intr-un articol in Vanity Fair. Maria Sharapova a spus adio carierei de tenis Rusoaica Maria Sharapova337 WTA) este detinatoare a cinci titluri de mare slem. in 2004, tenismena a invins-o pe Serena Williams, castigand .

Preot din Italia, despre comunitatea de romani din Milano: Nu am auzit pe nimeni ca ar vrea sa se intoarca acasa, mai ales ca s-a inteles acum ca acasa urmeaza sa intre in carantina!

Romanii din Milano nu ar vrea sa se intoarca in Romania, in ciuda amenintarii de infectare cu coronavirus, mai ales ca acasa ar urma sa intre in carantina pentru 14 zile. Cel putin asa sustine un preot.

Cel mai pesimist scenariu privind epidemia de coronavirus: 80% din populatia britanica poate fi infectata

Pana la 80% din populatia Regatului Unit ar putea fi infectata cu noul coronavirus, potrivit celui mai pesimist scenariu luat in calcul de Grupul de lucru pentru comunicatii privind securitatea nationala NSCT).

Stirile ProTV: Pacienti chinezi externati dupa ce s-au vindecat de coronavirus, testati din nou pozitiv

Circa 14% dintre pacientii din provincia chineza Guangzhou infectati cu noul coronavirus care s-au recuperat in urma bolii si au fost externati au avut din nou rezultat pozitiv la testele ulterioare, potrivit presei locale.

O femeie suspecta de coronavirus - preluata din mall-ul Sun Plaza

O femeie suspecta de coronavirus a fost preluata din mall-ul Sun Plaza din Capitala.

Fostul premier francez Francois Fillon, adus in fata judecatorilor pentru presupuse angajari fictive. Prejudiciul din dosar depaseste un milion de euro

Fostul premier francez Francois Fillon s-a prezentat la proces, luni, fiind acuzat ca, intre 1998 si 2013, a deturnat fonduri publice si le-a oferit sotiei si copiilor sai salarii pentru posturi de consilieri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2299 seconds )