Libnet.ro
UNICEF

22:31

Un preot din Iasi primeste pomelnice pe Facebook pentru cei afectati de coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Un preot din Iasi primeste pomelnice pe Facebook pentru cei afectati de coronavirus

Un preot din Iasi primeste pomelnice, pe Facebook, pentru a se ruga pentru cei afectati de coronavirus. Aproximativ 150 de oameni i-au trimis, in doar trei ore, mesaje cu nume ale unor persoane pentru care sa se roage. continuă pe Hotnews

Pomelnice pe Facebook pentru persoanele afectate de coronavirus. Preot din Iasi: Se impune sa fim alaturi de fratii si surorile noastre

Preotul iesean Dan Damaschin, foarte iubit in Iasi pentru campaniile umanitare pe care le deruleaza, isi invita prietenii de pe Facebook sa lase pomelnice prin intermediul retelei sociale. Sute de persoane i-au ascultat sfatul, in doar cateva ore.

Un preot din Romania oficiaza slujbe pentru cei afectati de coronavirus: Sa intetim rugaciunea pentru sanatatea celor incercati

Preotul Dan Damaschin a anuntat, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca primeste pomelnice pentru cei afectati de coronavirus, iar apelul lui nu a ramas fara raspuns.

Un consilier local PNL din Iasi ii cere explicatii lui Orban pentru sustinerea lui Chirica la locale

Consilierul local PNL din Iasi Etienne Ignat a transmis, duminica, o scrisoare deschisa conducerii PNL in care ii cere explicatii lui Ludovic Orban privind sustinerea candidaturii lui Mihai Chirica la alegerile locale, transmite Mediafax.

Doi frati din Iasi s-au indragostit, s-au casatorit si au devenit parinti. Au incercat toata viata sa ascunda adevarul, dar intr-o zi s-au dat de gol. Magistratii au luat o decizie teribila

O poveste de dragoste neobisnuita are loc in Mogoiesti, Iasi. Doi frati din Iasi s-au casatorit si au devenit parinti. Luminita Latescu 32 de ani) si Vasile Dodu 38 de ani) s-au indragostit.

Barbat din Iasi, izolat la domiciliu dupa ce s-a intors, recent, din China

Un barbat din Iasi este izolat la domiciliu, dupa ce s-a intors recent din China, unde a petrecut Anul Nou Chinezesc, anunta reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Iasi. Este un barbat venit.

Amenzi noi pentru cei care stau la bloc. in afara de galagie, poti fi sanctionat cu 6.000 de lei si pentru asta

Amenzile au crescut pentru cei ce locuiesc la bloc, pe langa sanctiunile de galagie poti primi sume mari de platit si pentru alte fapte. Amenzile pot ajunge si pana la 6. 000 de lei. Amenzi noi pentru cei care stau la bloc Autoritatiile au luat o noua decizie in privinta ghenelor. Acestia spera ca prin noua .

Raed Arafat anunta sanctiuni pentru cei care vand masti la suprapret

Statul roman vrea sa ia masuri impotriva celor care fac specula cu produse medicale, cum ar fi mastile de protectie. Seful Departametului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat a anuntat ca se pregatesc sanctiuni pentru cei care vor sa faca bani de pe urma oamenilor speriati de coronavirus.

Preot din Italia, despre comunitatea de romani din Milano: Nu am auzit pe nimeni ca ar vrea sa se intoarca acasa, mai ales ca s-a inteles acum ca acasa urmeaza sa intre in carantina!

Romanii din Milano nu ar vrea sa se intoarca in Romania, in ciuda amenintarii de infectare cu coronavirus, mai ales ca acasa ar urma sa intre in carantina pentru 14 zile. Cel putin asa sustine un preot.

Prima Casa 2020: ce oferta are BCR pentru cei care vor sa ae153;i ia o locuine155;a

Banca Comerciala Romacentna BCR) va acorda credite de peste 1,3 miliarde de lei, ca urmare a plafonului de 600 milioane de lei primit an cadrul edie155;iei de anul acesta a programului Prima Casa, pentru care ofera o dobacentnda de 2% + IRCC, avans de minim 5% e153;i.

Spae155;iu special pentru cei suspece155;i de coronavirus an Spitalul Clinic Judee155;ean de Urgene155;a Sibiu

Spitalul Clinic Judeapoundean de Urgenapounda Sibiu are pregatit un spaapoundiu special, amenajat an cadrul Secapoundiei Clinice Boli Infecapoundioase, pentru izolarea pacienapoundilor suspecapoundi de coronavirus, a declarat luni, purtatorul de cuvacentnt al unitaapoundii medicale, Decebal.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )