Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ponta si Antonescu, sedinta de urgenta la sediul USL.

România Liberă România Liberă,
Ponta si Antonescu, sedinta de urgenta la sediul USL.

Liderii PSD si PNL, Victor Ponta si Crin Antonescu s-au reunit la aceasta ora intr-o sedinta la sediul USL, informeaza Mediafax. Potrivit unor surse din USL, la discutii participa presedintele PNL, Crin Antonescu, ministrul Finantelor Daniel Chitoiu, ministrul Transporturilor Ramona Manescu, fiind asteptati si liderii PSD. Mai sunt prezenti Eduard Hellvig, Ilie Sarbu, Robert Cazanciuc si Liviu Voinea. Intre subiectele care ar urma sa fie analizate priveste oportunitatea modificarii legii de . continuă pe România Liberă

Ponta si Antonescu, sedinta de urgenta la sediul USL. Vezi declaratiile.

Liderii PSD si PNL, Victor Ponta si Crin Antonescu s-au reunit, duminica seara, intr-o sedinta la sediul USL. Dupa sedinta, Victor Ponta a anuntat ca USL va depunde la Senat initiaza un proiect de lege prin care STS va trece in subordinea Ministerului de Interne. Astazi, in cadrul sedintei CSAT, am prezentat concluziile anchetei din care rezulta foarte clar ca trei institutii au avut competente: ROMATSA, ISU si STS. Avand in vedere difunctionalitatile din timpul, la ROMATSA si ISU sefii .

Surse: Traian Basescu a cerut in CSAT demiterea ministrilor Ramona Manescu si Mircea Dusa. Sedinta de urgenta la varful USL

Liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu se intilnesc duminica seara dupa sedinta CSAT pentru a discuta situatia creata dupa ce presedintele Traian Basescu a cerut in CSAT demiterea ministrilor Ramona Manescu Transporturi) si Mircea Dusa MApN), au declarat pentru HotNews. ro surse politice. In cazul Ramona Manescu, presedintele ar fi reclamat lipsa coordonarii de la minister, iar in privinta lui Mircea Dusa, reprosul ar fi legat de localizarea aeronavei. Vom reveni.

Sedinta de urgenta la USL, dupa intrunirea CSAT

Liderii USL s-au reunit duminica in sedinta de urgenta, la scurt timp dupa incheierea intrunirii Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, in cadrul careia s-au prezentat rapoartele privitoare la accidentul aviatic din Muntii Apuseni.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )