Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ponta anunta ca va merge luni, la Cotroceni, pentru a discuta cu Iohannis despre prioritatile guvernarii

Adevărul Adevărul,
Ponta anunta ca va merge luni, la Cotroceni, pentru a discuta cu Iohannis despre prioritatile guvernarii

Prim-ministrul Victor Ponta a dat un raspuns pozitiv presedintelui Klaus Iohannis in ceea ce priveste o intalnire pentru discutii luni, la Palatul Cotroceni, potrivit unei postari pe pagina de Facebook a social-democratului din fruntea Guvernului. continuă pe Adevărul

Ponta confirma ca va merge luni, la Cotroceni, pentru a discuta cu Iohannis despre prioritatile guvernarii

Prim-ministrul Victor Ponta a dat un raspuns pozitiv presedintelui Klaus Iohannis in ceea ce priveste o intalnire pentru discutii luni, la Palatul Cotroceni, potrivit unei postari pe pagina de Facebook a social-democratului din fruntea Guvernului.

Klaus Iohannis si Victor Ponta vor avea luni o intalnire la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta vor avea, luni, la ora 12. 00, o intalnire la Palatul Cotroceni, a anuntat seful statului printr-o postare pe contul sau de Facebook. L-am invitat maine.

Alina Gorghiu, dupa alegerea sa in functia de presedinte al PNL: O sa ne deschidem ca partid. Vom fi un partener de incredere pentru Klaus Iohannis (VIDEO)

Noul presedinte al PNL, Alina Gorghiu, a declarat joi, dupa anuntarea rezultatului votului ca partidul va merge in directia ceruta de electorat. Totodata Gorghiu l-a felicitat pe contracandidatul sau, Ludovic.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )