Libnet.ro
UNICEF

12:15

Alina Gorghiu, dupa alegerea sa in functia de presedinte al PNL: O sa ne deschidem ca partid. Vom fi un partener de incredere pentru Klaus Iohannis (VIDEO)

B1 B1,
Alina Gorghiu, dupa alegerea sa in functia de presedinte al PNL: O sa ne deschidem ca partid. Vom fi un partener de incredere pentru Klaus Iohannis (VIDEO)

Noul presedinte al PNL, Alina Gorghiu, a declarat joi, dupa anuntarea rezultatului votului ca partidul va merge in directia ceruta de electorat. Totodata Gorghiu l-a felicitat pe contracandidatul sau, Ludovic. continuă pe B1

Ponta o felicita pe Alina Gorghiu pe Facebook: Un lider politic femeie si din generatia tanara este un semn bun

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a felicitat-o, joi, pe Alina Gorghiu pentru alegerea in functia de presedinte al PNL, aratand ca un lider politic femeie si din generatia tanara reprezinta un semn.

Alina Gorghiu ii ia locul lui Iohannis la sefia PNL, dupa ce l-a surclasat pe Ludovic Orban

Alina Gorghiu va fi noul presedinte al vechiului PNL, dupa ce l-a surclasat pe contracandidatul Ludovic Orban. In acelasi timp, ea va fi si coprosedinte al noului PNL, alaturi de Vasile Blaga.

Subiectiv. Alina Gorghiu, prima femeie la sefia PNL

Alegerea Alinei Gorghiu la sefia PNL a fost dezbatuta in editia de joi a emisiunii Subiectiv, realizata de Razvan Dumitrescu, la Antena 3. Liberalul Vlad Nistor a explicat ca a participat la.

Klaus Iohannis o felicita pe Alina Gorghiu pentru castigarea sefiei PNL: Votul BPN imi confirma dorinta partidului de a se reforma

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a felicitat-o pe succesoarea sa la sefia PNL, Alina Gorghiu, pentru castigarea cursei interne pentru conducerea partidului, apreciind ca votul dat de liberali in.

UPDATE. Alina Gorghiu este noul presedinte al PNL. Iohannis a demisionat din functia de co-presedinte PNL

Alina Gorghiu a fost aleasa presedinte al vechiului PNL, devenind automat si copresedinte al noului PNL, alaturi de Vasile Blaga.

Klaus Iohanis o recomanda pe Alina Gorghiu la sefia PNL. Teodor Atanasiu renunta la candidatura si-i cere si lui Orban sa renunte/ Ludovic Orban anunta ca va continua cursa pentru sefia PNL

Klaus Iohannis o propune pe Alina Gorghiu pentru pozitia de presedinte al Partidului National Liberal, au declarat surse oficiale pentru B1TV. Anuntul lui Iohannis a fost facut miercuri seara, in timpul sedintei PNL. Postul de televiziune mai relateaza, citand surse din interiorul partidului, ca senatorul Teodor Atanasiu si-a retras candidatura pentru sefia formatiunii politice. In cursa ar ramane astfel Ludovic Orban, a carui candidatura a fost anuntata oficial, si Alina Gorghiu. UPDATE Teodor Atanasiu: I-am propus si lui Ludovic Orban sa ne retragem si sa lasam locul unui tanar. Alina Gorghiu a fost sufletul campaniei electorale. Orban nu vrea insa sa se retraga. Gorghiu va fi interimar pana la urmatorul Congres al PNL care va avea loc in 2017. UPDATE Ludovic Orban, dupa sedinta PNL: Nu ma retrag din cursa pentru sefia PNL. Orban spune ca nimeni nu i-a cerut sa se retraga din cursa.

Alina Gorghiu ii ia locul lui Klaus Iohannis in PNL

ACTUALIZARE 13:25 Alina Gorghiu este noul presedinte al vechiului PNL, dupa ce a fost aleasa cu 48 de voturi, in defavoarea lui Ludovic Orban, care a obtinut numai 27 de voturi.

Alina Gorghiu a fost aleasa noul presedinte al PNL: Am avut o competitie eleganta. O sa ne deschidem ca partid, o sa acceptam orice resursa de valoare / Klaus Iohannis: Votul imi confirma dorinta PNL de a se reforma

Alina Gorghiu, deputat PNL de Bucuresti, a fost aleasa noul presedinte al formatiunii, dupa ce presedintele ales Klaus Iohannis si-a anuntat retragerea din functie. Ea a primit 47 de voturi, iar contracandidatul sau, Ludovic Orban, 27. Gorghiu a fost sustinuta de Iohannis, in timp ce Orban, de Crin Antonescu. Alina Gorghiu si Ludovic Orban au sustinut o conferinta de presa comuna pe aceasta tema. Vezi in material declaratiile .

Alina Gorghiu, noul presedinte al PNL

20- Alina Gorghiu estenoul presedinte al PNL. Alina Gorghiu va avea misiunea de a duce partidul la guvernare si de a asigura functia de copresedinte pana in 2017. 15- Klaus Iohannis .

UPDATE. Cum se trag sforile pentru sefia PNL. De ce candideaza Alina Gorghiu. Iohannis a demisionat din functia de co-presedinte PNL

Alina Gorghiu si Ludovic Orban se vor confrunta in cursa pentru sefia PNL, la sedinta de maine a Biroului Politic.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2216 seconds )