Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ponta anunta: UDMR nu va face parte din Guvern

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta anunta: UDMR nu va face parte din Guvern

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca decizia finala este ca UDMR sa nu faca parte din Guvern. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta: UDMR nu va face parte din Guvern. Cabinetul va avea patru vicepremieri

Premierul Victor Ponta a declarat, luni dupa-amiaza, dupa negocierile de la nivelul Uniunii Social Liberale, ca UDMR nu va face parte din Guvern. Am avansat foarte mult in ceea ce priveste structura Guvernului,.

Ponta: UDMR nu va face parte din Guvern. Cabinetul va avea 22 de ministere, iar UNPR nu va primi portofoliu

Update 19. 18 - Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca Gabriel Oprea, Liviu Dragnea si PNL vor avea functii de viceprim-ministri. Guvernul USL va avea 22 de ministere, PSD primind Buget, Aparare, Externe, Energi.

Ponta: Decizia finala e ca UDMR sa NU faca parte din Guvern.

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca decizia finala este ca UDMR sa nu faca parte din Guvern, potrivit Mediafax. Decizia finala a fost ca UDMR sa nu faca parte din Guvern, a spus Ponta. El a precizat insa ca isi mentine decizia privind colaborarea cu UDMR ca unic reprezentant politic al minoritatii maghiare. Intrebat daca UDMR va primi functii de secretari de stat sau sefi de agentii, Ponta a spus: Nu se pune problema. Se pune problema in domeniile esentiale - drepturile .

Ponta: UDMR nu va face parte din Guvern. UNPR nu va avea portofolii in viitorul Cabinet, dar Gabriel Oprea va fi vicepremier

Update 17. 00 - Co-presedintele USL, Crin Antonescu, a declarat astazi ca toate persoanele care vor ocupa portofoliile de ministri vor fi discutate in cadrul PNL, dupa care vor fi prezentate primului-ministru. De ase.

LIVE TEXT UPDATE Sedinta a conducerii USL, urmata de o intalnire cu reprezentantii UDMR. Ponta: UDMR nu va face parte din guvern

Conducerea USL se intalneste luni cu reprezentantii UDMR pentru a transa problema intrarii la guvernare, au delcarat pentru Hotnews. ro surse politice. Intalnirea se va desfasura la Senat, in biroul lui Crin Antonescu si are loc in contextul in care PNL refuza intrarea UDMR la guvernare. De asemenea, Victor Ponta se confrunta cu o opozitie in interiorul PSD, baronii locali refuzand cooptarea UDMR-ului in Guvern. Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea a declarat luni, inaintea consultarilor de la Cotroceni ca subiectul intrarii UDMR la guvernare este unul foarte fierbinte. Dragnea a precizat ca au fost primite la sediul PSD zeci de telefoane de la cetateni de etnie maghiara care s-au pronuntat in defavoarea intrarii UDMR la guvernareUPDATE 16:53 Ponta: Am discutat cu cei de la UDMR, UDMR nu va face parte din guvern. UPDATE 15:20 Surse apropiate negocierilor sustin ca UDMR nu va intra in noul Cabinet. Decizia a fost luata in sedinta USL, urmand sa fie informati si liderii UDMR, au declarat sursele citate. 20: Guvernul Ponta 2 ar urma sa aiba trei vicepremieri: Liviu Dragneaatributii dezvoltare regionala si administratie), Daniel Chitoiuatributii zona economica) si Gabriel Oprea atributii aparare nationala, ordinea publica si securitate), au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate negocierilor. Ministerul Finantelor ramane la PNL si se desparte in doua, creeandu-se un minister al Bugetului care ar reveni PSD. UPDATE 15:00 Conducerea UDMR, reprezentata de Marko Bela, Kelemen Hunor si Laszlo Borbely, au ajuns la palatul Parlamentului, unde se intalnesc cu conducerea USL. 22: La intilnire participa si citiva lideri locali influenti: Nicusor Constantinescu PSD - Constanta), Marian Oprisan PSD - Vrancea), Liviu Dragnea PSD - Teleorman), Gheorghe Nichita PSD - Iasi)UPDATE 14:10 Premierul Victor Ponta a afirmat, inainte de a intra la sedinta USL, ca nu stie nimic despre o decizie a PNL impotriva intrarii UDMR la guvernare. UPDATE 13:40 Daniel Constantin PC): Cooptarea UDMR la guvernare ar starni o reactie negativa din partea electoratuluiUPDATE 13:30 Conducerea PNL a decis ca nu doreste ca UDMR sa participe la guvernare - Daniel Chitoiu.

Kelemen, intrebat daca e dispus sa accepte functii de secretar de stat: Ei nu fac parte din ...

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a fost intrebat, luni, inainte de discutiile cu liderii USL pe tema intrarii la guvernare, daca e dispus sa accepte si functii de secretar de stat, informeaza Mediafax. El a raspuns ca secretarii de stat nu fac parte din Guvern, intrucat ei nu sunt membri ai Executivului. Secretarii de stat nu fac parte din Guvern, nu sunt membri ai Guvernului, a spus Kelemen Hunor. El a precizat ca nu comenteaza decizia BPC al PNL referitoare la faptul ca intrarea la .

Kelemen, intrebat daca e dispus sa accepte functii de secretar de stat: Ei nu fac parte din Guvern

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a fost intrebat, luni, inainte de discutiile cu liderii USL pe tema intrarii la guvernare, daca e dispus sa accepte si functii de secretar de stat, el raspunzand ca.

Dosarul Fraudelor Bancare: O parte din creditele obtinute ilegal in 2008-2009 ar fi ajuns la ...

UPDATE: O parte din banii obtinuti din credite ilegale ajungeau, prin Locic si Vasile Crestin , la senatorul PSD, generalul CATALIN VOICU? Instanta Curtii de Apel Bucuresti a reluat sambata judecarea mandatelor de arestare pentru al doilea lot de 13 acuzati din dosarul fraudelor bancare , cu prejudiciul de 85 de milioane de euro. Faptele au fost savarsite intre ianuarie 2008-decembrie 2011. Numele senatorului Catalin Voicu, condamnat la 5 ani de inchisoare intr-un dosar in care a fost .

Fosta banca Dexia vrea sa vanda o parte din colectia sa de arta. Personalitatile din Belgia sunt indignate

Fosta banca Dexia din Belgia, nationalizata si redenumita Belfius, a anuntat ca vrea sa vanda o parte din colectia sa de arta, lucru care a starnit controverse in randul personalitatilor din lumea artei.

Victor Ponta: UDMR nu intra la guvernare. Societatea nu e pregatita inca pentru acest proiect

Premierul desemnat Victor Ponta a declarat, luni, ca UDMRnu va face parte din noul Guvern. Am discutat cu cei de la UDMR. Decizia finala este ca UDMR sa nu faca parte din Guvern. Eu imi mentin decizia, ca pre.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )