Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Bugetul pe 2013 il voi prezenta Parlamentului. Nu este cazul sa merg si la altcineva

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta: Bugetul pe 2013 il voi prezenta Parlamentului. Nu este cazul sa merg si la altcineva

Premierul Ponta a cerut ca cel putin un secretar de stat si secretarul general din ministere sa lucreze cu expertii din Ministerul Finantelor la proiectul de buget pentru anul viitor si a precizat ca va prezenta bugetul doar in Parlament, deoarece nu. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta: Pe 20-21 decembrie voi prezenta in Parlament proiectul de buget pe 2013

Proiectul de buget pe 2013 va fi prezentat Parlamentului pe 20-21 decembrie, urmand ca in ianuarie sa fie discutat cu organismele financiare internationale, a afirmat premierul Victor Ponta la inceputul sedintei Guvernului de marti. Acesta a cerut marti ministrilor sa se ocupe, pana atunci, de elaborarea proiectului. Ponta sustine ca se va duce cu proiectul in Parlament, nu la altcineva.

Ponta: Pe 20-21 decembrie voi prezenta in Parlament proiectul de buget pe 2013

Ponta va prezenta proiectul de buget pentru 2013 pe 20-21 decembrie, urmand ca in ianuarie sa fie discutat cu organismele financiare internationale, a precizat premierul astazi la inceputul sedintei Guvernului, sustin sursele de presa.

Victor Ponta: Lucrez la structura noului Guvern, dar nu o voi prezenta inainte de alegeri

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca lucreaza la structura noului Guvern al USL, dar nu va prezenta public organigrama noului Cabinet inainte de alegerile parlamentare. Victor Ponta a adaugat ca portofoliile.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )