Libnet.ro
UNICEF

19:31

Ponta, despre declararea limbrii romane ca limba oficiala in R. ...

România Liberă România Liberă,
Ponta, despre declararea limbrii romane ca limba oficiala in R. ...

Declaratia premierului a fost facuta in contexul declararii limbii romane ca limba oficiala in R. Moldova. Am primit cu bucurie decizia Curtii Constitutionale din Republica Moldova, prin care limba romana este recunoscuta drept limba oficiala in Republica Moldova. Sunt extrem de fericit sa vad ca, alaturi de multe decizii si proiecte oficiale, concretizate intre Romania si Republica Moldova in ultima perioada, de astazi ne uneste, la nivelul unei decizii oficiale, si limba pe care o vorbim de . continuă pe România Liberă

Ponta, despre declararea limbii romane ca limba oficiala in R. ...

Declaratia premierului a fost facuta in contexul declararii limbii romane ca limba oficiala in R. Moldova. Am primit cu bucurie decizia Curtii Constitutionale din Republica Moldova, prin care limba romana este recunoscuta drept limba oficiala in Republica Moldova. Sunt extrem de fericit sa vad ca, alaturi de multe decizii si proiecte oficiale, concretizate intre Romania si Republica Moldova in ultima perioada, de astazi ne uneste, la nivelul unei decizii oficiale, si limba pe care o vorbim de .

Basescu despre decizia R. Moldova privind limba oficiala: Este cel mai important eveniment ...

Presedintele Traian Basescu multumeste Curtii Constitutionale a Republicii Moldova pentru decizia privind limba romana. Seful statului a catalogat aceasta hotarare drept un act de dreptate. Basescu a spus, de asemena, ca este una dintre cele mai mari bucurii pe care le-a avut in ultimii ani, realizand implicatiile acesteia. Citeste si: Ponta, despre declararea limbrii romane ca limba oficiala in R. Moldova: Este o decizie simbolica Eprim multumiri CCR a R. Moldova si in special dnei Ana .

Decizie istorica la Chisinau. Limba romana a devenit limba oficiala in Repubica Moldova

Limba romana a devenit limba oficiala de stat a Republicii Moldova, deoarece acesta este termenul precizat in Declaratia de Independenta a tarii. Decizia a fost anuntata cu cateva minute in urma de catre.

Decizie istorica la Chisinau. Limba romana a devenit limba oficiala in Republica Moldova

Limba romana a devenit limba oficiala de stat a Republicii Moldova, deoarece acesta este termenul precizat in Declaratia de Independenta a tarii. Decizia a fost anuntata cu cateva minute in urma de catre.

Decizie istorica: Limba romana, limba oficiala in Republica Moldova.

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis joi ca limba oficiala in Republica Moldova este limba romana.

Decizie istorica de peste Prut: Romana, limba oficiala in Republica Moldova

Limba romana a devenit limba oficiala in Republica Moldova, relateazaB1 TV. Aceastea este o decizie istorica care intervine dupa mai multe incercari de a trece in Constitutia RepubliciiMoldova.

Decizie ISTORICA in Curtea Constitutionala a R. Moldova. Cum se numeste limba oficiala a Republicii

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova ar putea lua, astazi, o hotarare istorica. Magistratii sai trebuie sa decida cum se numeste limba oficiala a republicii: moldoveneasca sau romana.

Traian Basescu a multumit Curtii Constitutionale din Republica Moldova pentru decizia care consfinteste limba romana ca limba oficiala: La UE vom fi doua state cu limba oficiala romana

Presedintele Traian Basescu a multumit judecatorilor Curtii Constitutionale din Republica Moldova, dupa ce acestia au decis ca limba romana este limba oficiala a tarii. Va marturisesc, e una din cele mai mari bucurii pe care le-am avut in ultimii ani. Implicatiile sunt extrem de profunde. Se pune capat incercarii de mistificare a unor adevaruri culturale si istorice din Moldova, a spus Traian Basescu joi seara, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni.

Ponta, despre terenul albit de la Calarasi: Doar o parere personala.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca declaratia lui despre albirea terenului de la Calarasi este doar o parere personala. Victor Ponta a spus, duminica, la Romania TV, ca Traian Basescu avea de mai mult timp terenul din judetul Calarasi, dar, spre finalul mandatului, a vrut sa-l albeasca, trecandu-l pe numele unor membri ai familiei. Citeste si: Ponta: Basescu avea terenul din Calarasi, dar a vrut sa-l albeasca Intrebat, luni, la finalul sedintei BPN a PSD, despre afacerea .

Victor Ponta, despre statele care se opun aderarii Romaniei la Schengen: Cand termina toate alegerile lor nationale, cand termina toate problemele, atunci noi suntem pregatiti si intram in Schengen

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului de Interne, Radu Stroe, sa le spuna tuturor colegilor nostri europeni ca Romania este pregatita pentru aderarea la spatiul Schengen. Aveti mandat din partea Guvernului sa spuneti tuturor colegilor nostri europeni ca suntem perfect pregatiti pentru Schengen, ca ce tinea de noi s-a facut si ce tine de dansii sa faca cand doresc, a spus premierul n cadrul sedintei de Guvern de miercuri.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )