Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ponta, despre proiectul de lege pentru Parteneriatul Public-Privat: Avem punctul de vedere al Comisiei Europene. Propunerea de lege, trimisa la Parlament pana la sfarsitul acestei sesiuni

Hotnews Hotnews,
 Ponta, despre proiectul de lege pentru Parteneriatul Public-Privat: Avem punctul de vedere al Comisiei Europene. Propunerea de lege, trimisa la Parlament pana la sfarsitul acestei sesiuni

Premierul Victor Ponta a declarat joi ca Guvernul a primit punctul de vedere al Comisiei Europene privind proiectul de lege pentru Parteneriatul Public-Privat. Propunerea de lege urmeaza sa fie discutata in Guvern si trimisa la Parlament pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare. continuă pe Hotnews

Parteneriatul Public Privat, modalitate de crestere economica?.

Medien Conferences si Romania Libera organizeaza in data de 27 iunie 2013 forumul dedicat proiectelor realizate prin parteneriat public-privat in Romania. Printre temele de discutie prezente pe agenda conferintei se afla: Directii de corectie si dezvoltare prezentate de autoritati Strategii si politici pe termen scurt si mediu Proceduri de selectie a Partenerului Privat de catre Partenerul Public in domeniul PPP. Argumente Pro si Contra Proiecte prioritare si .

Legea parteneriatului public-privat, trimisa ministerelor spre consultare

Noua Lege privind parteneriatul public-privat PPP) initiata de Dan Sova, ministrul delegat pentru marile proiecte si investitii straine, este in curs de consultare la ministere.

Ponta despre cazul Bechtel: Sova nu trebuia sa spuna nimic pana nu incheia negocierea.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca ministrul pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a gresit cand a anuntat presa despre rezilierea contractului cu Bechtel, relateaza Mediafax. Cred ca a fost prea transparent, ca nu trebuia sa va spuna nimic pana nu incheia negocierea. Daca v-a anuntat inainte sa incheie negocierile, inseamna ca a gresit, a spus Ponta jurnalistilor, aflat la Braila. Citeste si EXCLUSIV RL. Nu scapam de Bechtel. Sova: Nu am zis ca se reziliaza .

Victor Ponta despre gazele de sist: Trebuie sa mergem mai departe pe drumul corect pe care Statele Unite merg

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri ca Romania trebuie sa mearga mai departe pe drumul corect pe care Statele Unite merg in ceea ce priveste gazele de sist.

Victor Ponta despre gazele de sist: Trebuie sa mergem mai departe pe drumul corect pe care Statele Unite merg/ Premierul i-a cerut Rovanei Plumb sa nu se lase influentata de campanii impotriva gazelor de sist

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri ca Romania trebuie sa mearga mai departe pe drumul corect pe care Statele Unite merg in ceea ce priveste gazele de sist. Premierul i-a cerut ministrului Mediului, Rovana Plumb, sa nu se lase influentata de campanii impotriva intereselor tarii de a explora noi surse de energie.

Victor Ponta despre revizuirea Constitutiei: E bina ca procurorii sa ramana magistrati

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in legatura cu viitoarea revizuire a Constitutiei, ca e bine ca procurorii sa ramana magistrati, adaugand ca am fost de acord sa eliminam acea sintagma care spunea ca procurorii sunt sub autoritatea ministrului Justitiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2783 seconds )