Libnet.ro
UNICEF

16:45

Victor Ponta despre gazele de sist: Trebuie sa mergem mai departe pe drumul corect pe care Statele Unite merg

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta despre gazele de sist: Trebuie sa mergem mai departe pe drumul corect pe care Statele Unite merg

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri ca Romania trebuie sa mearga mai departe pe drumul corect pe care Statele Unite merg in ceea ce priveste gazele de sist. continuă pe Hotnews

Victor Ponta despre gazele de sist: Trebuie sa mergem mai departe pe drumul corect pe care Statele Unite merg/ Premierul i-a cerut Rovanei Plumb sa nu se lase influentata de campanii impotriva gazelor de sist

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri ca Romania trebuie sa mearga mai departe pe drumul corect pe care Statele Unite merg in ceea ce priveste gazele de sist. Premierul i-a cerut ministrului Mediului, Rovana Plumb, sa nu se lase influentata de campanii impotriva intereselor tarii de a explora noi surse de energie.

Victor Ponta despre revizuirea Constitutiei: E bina ca procurorii sa ramana magistrati

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in legatura cu viitoarea revizuire a Constitutiei, ca e bine ca procurorii sa ramana magistrati, adaugand ca am fost de acord sa eliminam acea sintagma care spunea ca procurorii sunt sub autoritatea ministrului Justitiei.

Victor Ponta a venit la Braila pentru a vedea ce trebuie facut pentru revigorarea sistemului de irigatii din Romania

La invitatia ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, Victor Ponta a vazut cea mai mare statie de pompare a apei din Dunare, IM Gheorghiu, de la Stancuta, din judetul Braila. Daca ar fi functionala, statia ar duce la irigarea a peste 200. 000 de hectare de teren agricol, tot judetul Braila, parte din Ialomita, dar si din Buzau.

VIDEO Victor Ponta: Trebuie sa cream cadrul prin care alegerile sa aiba loc in perioada aprilie-noiembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca sustine organizarea alegerilor in perioada aprilie-noiembrie, el considerand ca este necesara crearea cadrului constitutional pentru acest lucru: Ideea principala este aceea de a organiza alegerile la termen, pentru a nu mai ajunge, cum am ajuns anul trecut, in luna decembrie sau in ianuarie sau cine stie cand, in perioade de timp in care prezenta la vot si campania electorala sunt realmente ingreunate de conditiile naturale. Ideea este ca in viitor sa incercam prin prevederile constitutionale sa cream cadrul prin care alegerile sa aiba loc in perioada aprilie-noiembrie.

Victor Ponta vrea sa impoziteze suplimentar salariile compensatorii ale sefilor de autoritati / despre contractele deja incheiate ale directorilor la stat: Ce s-a incheiat, s-a incheiat

Premierul Victor Ponta vrea sa impoziteze suplimentar salariile compensatorii acordate sefilor de autoritati guvernamentale atunci cand acestora li se retrage mandatul, aratand ca beneficiarii si-au introdus singuri in contractul de munca drepturile salariale si pot castiga usor in instanta, transmite Mediafax. El a mai explicat ca decizia de limitare a salariilor directorilor din companii de stat va fi aplicata odata cu publicarea ordonantei in Monitorul Oficial, iar contractele deja incheiate pot fi renegociate fara insa sa existe un instrument coercitiv. Ce s-a incheiat, s-a incheiat, a spus Ponta.

UPDATE Guvernul a adoptat ordonanta care limiteaza salariile directorilor din companiile de stat. Surse guvernamentale sustin ca unele salarii din tabelul prezentat de guvern sunt supraevaluate. Victor Ponta sustine ca nu stie ce a ajuns la presa

UPDATE Guvernul a adoptat miercuri Ordonanta de Urgenta prin care se plafoneaza salariile conducerii companiilor de stat, care vor putea fi de cel mult sase ori mai mari fata de venitul mediu brut dintr-o ramura, a anuntat miercuri ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, citat de Agerpres. Executivul a prezentat, intr-un comunicat de presa, indemnizatiile pe care acesti manageri le-ar incasa lunar, dar surse guvernamentale au declarat pentru HotNews. ro ca acest tabel contine o serie de date eronate, in sensul in care in unele cazuri este vorba despre intregul fond de salarii pentru conducerea executiva, si nu de salariul directorului. UPDATE1 Premierul Victor Ponta sustine ca nu stie ce a ajuns la presa Citeste in documentul atasat salariile directorilor din societatile de stat.

Victor Ponta, despre traficul bucurestean: circulatia este complicata pentru soferi

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a declarat marti dimineata ca Bucurestiul arata mult mai bine, dar ca traficul rutier ramane in continuare o problema pentru soferii din Capitala.

Ponta despre cazul Bechtel: Sova nu trebuia sa spuna nimic pana nu incheia negocierea.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca ministrul pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a gresit cand a anuntat presa despre rezilierea contractului cu Bechtel, relateaza Mediafax. Cred ca a fost prea transparent, ca nu trebuia sa va spuna nimic pana nu incheia negocierea. Daca v-a anuntat inainte sa incheie negocierile, inseamna ca a gresit, a spus Ponta jurnalistilor, aflat la Braila. Citeste si EXCLUSIV RL. Nu scapam de Bechtel. Sova: Nu am zis ca se reziliaza .

Cum comenteaza Victor Ponta pe marginea documentului cu salariile din companiile de stat

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, ca in documentul dat publicitatii de Guvern nu se regasesc salariile managerilor din companiile de stat, ci proiectele de bugete pentru anul 2013.

Victor Ponta: Desi conduc un Guvern central, cred ca foarte multe si cele mai bune decizii pot fi luate la nivel local

Desi conduc un Guvern central, cred ca foarte mult ca foarte multe si cele mai bune decizii pot fi luate la nivel local, nu central, a declarat marti premierul Victor Ponta la conferinta Cities of Tomorrow: dezvoltarea urbana, incotro?, organizata de Camera de Comert si Industrie Romano-Germana AHK Romania) si Agentia de presa Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )