Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ponta: Doar eu sau Oprescu putem candida la alegerile prezidentiale din partea USD

România Liberă România Liberă,
Ponta: Doar eu sau Oprescu putem candida la alegerile prezidentiale din partea USD

Liderul PSD, Victor Ponta, a anuntat ca pe lista de posibili candidati din partea USD la alegerile prezidentiale din toamna a mai ramas doar el si Sorin Oprescu. continuă pe România Liberă

VIDEO Klaus Iohannis: Concluzia discutiilor din PNL este ca as fi o solutie pentru alegerile prezidentiale

Liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, afirma ca liberalii il vad ca pe o 'solutie' la alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele demisionar al partidului, Crin Antonescu, a anuntat ca nu va mai candida pentru Cotroceni, informeaza Agerpres.

Aliatii il imping pe Ponta spre alegerile prezidentiale

Liviu Dragnea, numarul doi in PSD, se grabeste sa anunte candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale, pentru a prelua puterea in partid, iar UNPR a strans deja semnaturi de sustinere pentru a-l impulsiona pe premier.

Aliatii il imping pe Victor Ponta spre alegerile prezidentiale

Liviu Dragnea, numarul doi in PSD, se grabeste sa anunte candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale, pentru a prelua puterea in partid, iar UNPR a strans deja semnaturi de sustinere pentru a-l impulsiona pe premier.

Sondaj CSCI: Victor Ponta are sanse sa castige alegerile prezidentiale din primul tur

Presedintele PSD Victor Ponta ar putea castiga alegerile prezidentiale din primul tur, potrivit ultimului sondaj CSCI, realizat dupa euroalegeri. Astfel, potrivit sondajului, Victor Ponta, candidand din partea alia.

Un nou candidat la alegerile prezidentiale: Cristian Diaconescu

Cristian Diaconescu a fost anuntat, sambata, de noul presedinte al PMP, Elena Udrea, drept candidatul acestui partid la alegerile prezidentiale, Diaconescu precizand ca accepta candidatura.

Elena Udrea: Cristian Diaconescu este candidatul PMP la alegerile prezidentiale

Cristian Diaconescu a fost anuntat, sambata, de noul presedinte al PMP, Elena Udrea, drept candidatul acestui partid la alegerile prezidentiale. Diaconescu a precizat ca accepta candidatura, informeaza.

Elena Udrea: Cristian Diaconescu va fi candidatul PMP la alegerile prezidentiale

Cristian Diaconescu va fi candidatul Partidului Miscarii Populare PMP) la alegerile prezidentiale, a anuntat, astazi, Elena Udrea dupa alegerea sa in functia de presedinte al acestui partid.

Cristian Diaconescu este candidatul Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale

Fostul consilier prezidential Cristian Diaconescu este candidatul Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale. Anuntul a fost facut sambata, in cadrul primului Congres al Partidului Miscarea Populara, de catre noul presedinte al formatiunii, Elena Udrea. Tot sambata, Elena Udrea a fost aleasa presedintele PMP. Elena Udrea a precizat ca PMP a ales sa mearga cu candidat propriu la primul tur al prezidentialelor, iar in turul al doilea il vom sustine pe cel mai bun.

Favoritul in alegerile prezidentiale afgane, Abdullah Abdullah, a supravietuit unui atentat soldat cu 6 morti

Favoritul in alegerile prezidentiale din Afganistan Abdullah Abdullah a scapat cu viata unei tentative de asasinat, vineri, la Kabul. Convoiul a fost atacat concomitent de un kamikaze la volanul unei .

Favoritul in alegerile prezidentiale afgane a scapat cu viata dintr-un atentat soldat cu sase morti

Abdullah Abdullah, favoritul in alegerile prezidentiale din Afganistan, a scapat cu viata unei tentative de asasinat, vineri, la Kabul, dupa ce doua explozii i-au vizat convoiul, omorand cel putin sase persoane, potrivit politiei. Atentatul s-a produs cu opt zile inaintea turului doi al scrutinului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )