Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ponta: Eventualele abuzuri ale ANAF vor fi sanctionate, dar vad ca exista o fratie a evazionistilor fiscali

Adevărul Adevărul,
Ponta: Eventualele abuzuri ale ANAF vor fi sanctionate, dar vad ca exista o fratie a evazionistilor fiscali

Eventuale abuzuri ale Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) in combaterea evaziunii fiscale vor fi sanctionate, a declarat premierul Victor Ponta, apreciind, insa, in acelasi timp, ca exista o fratie a evazionistilor fiscali care critica Fiscul si actiunile Directiei Antifrauda. continuă pe Adevărul

Ponta: Eventuale abuzuri ale ANAF vor fi sanctionate

Eventuale abuzuri ale Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) in combaterea evaziunii fiscale vor fi sanctionate, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, apreciind insa, in acelasi timp, ca exista o fratie a evazionistilor fiscali care ar critica ANAF.

Ponta, despre amenzile acordate de inspectorii fiscali: Abuzurile ANAF vor fi sanctionate

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in cadrul conferintei de presa, ca eventuale abuzuri ale Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) in combaterea evaziunii fiscale vor fi sanctionate, informeaza Mediafax.

Victor Ponta, intrebat despre excesele ANAF-ului: Daca exista abuzuri, vor fi sanctionate / Vad ca exista deja o fratie a evazionistilor

Premierul Victor Ponta afirma ca eventualele abuzuri comise de inspectorii ANAF vor fi sanctionate, dar a acuzat existenta unei fratii a evazionistilor fiscali.

Ponta: Nu voi mai raspunde la intrebarile ziaristilor ai caror angajatori nu-si platesc darile la stat

------------ * ACTUALIZARE 15:16 Premierul Victor Ponta a anuntat astazi ca nu va mai raspunde la intrebarile ziaristilor care fac parte din trusturi sau societati care fac evaziune fiscala. * Premierul: Avem companii in media care datoreaza bugetului de stat peste 100 de milioane de lei * PSP: Inspectorii ANAF fac abuz de prevederile legale neclare * Ponta: Eventuale abuzuri ale ANAF vor fi sanctionate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )